Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον για τις Κυπριακές Αερογραμμές: Για 20 «μνηστήρες» κάνει λόγο η κυβέρνηση

tags :
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον για τις Κυπριακές Αερογραμμές: Για 20 «μνηστήρες» κάνει λόγο η κυβέρνηση
«Το 25% τουλάχιστον των εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, έχει σχέση με εταιρείες αερομεταφορών»
Περί τις 20 εταιρείες υπέβαλλαν μη δεσμευτικές προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά των Κυπριακών Αερογραμμών ή στοιχείων του ενεργητικού της, πως γνωστοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Συγκοινωνιών της Κύπρου Μάριος Δημητριάδης.
Οι 20 ενδιαφερόμενοι είναι ένας αριθμός σημαντικά αυξημένος έναντι των πληροφοριών - το πρωί της Πέμπτης - περί 10 μνηστήρων.
Όπως δήλωσε ο κ. Δημητριάδης, μεταξύ των εταιρειών συγκαταλέγονται οι Aegean Airlines, η Ryanair, η Ισραηλινή Arkia και η ρουμανική εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Air.
«Το 25% τουλάχιστον αυτών των εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, έχει σχέση με εταιρείες αερομεταφορών», ανέφερε ο κ. Δημητριάδης για να προσθέσει πως οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αλλά οι αρχές θα είναι σε θέση να πουν περισσότερα αφού εξετάσουν τις προσφορές.
Πέραν των Aegean Airlines, Ryanair, Arkia, Blue Air, ενδιαφέρον μέσω υποβολής των ζητούμενων εγγράφων υπέβαλε και o ισπανικός όμιλος Arevenca Group σε συνεργασία με την επίσης ισπανική Fly Aruba και την Air Atlantic, σε συνεργασία με επενδυτές από ΗΠΑ και Καναδά.
Ενδιαφέρον εκδήλωσε επίσης και η ΜΕΑ του Λιβάνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης