Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μετατίθεται χρονικά η δημόσια προσφορά και η εισαγωγή στο ΧΑ της ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ της Algae Farms

Μετατίθεται χρονικά η δημόσια προσφορά και η εισαγωγή στο ΧΑ της ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ της Algae Farms
Απαιτείται πρόσθετος χρόνος για την πληρέστερη ενημέρωση του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων επενδυτών
Σε χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της Δημόσιας Προσφοράς καθώς και της διαδικασίας ένταξης της ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε να προχωρήσει η Algae Farms.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, δεδομένης της ανάγκης πληρέστερης ενημέρωσης του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων επενδυτών, απαιτείται πρόσθετος χρόνος.
Αναλυτικά, όπως αναφέρει:
Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας γνωστοποιεί την απόφαση που έλαβε σήμερα στη συνεδρίαση του για χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της Δημόσιας Προσφοράς μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (Η.ΒΙ.Π.) διαδικασίας και παράλληλα, της διαδικασίας ένταξης στην ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεδομένης της ανάγκης πληρέστερης ενημέρωσης του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων επενδυτών, απαιτείται πρόσθετος χρόνος.
Στο πλαίσιο της ανωτέρω απόφασής του, το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά το επενδυτικό κοινό για την ανταπόκριση που έδειξε στη διεξαγωγή της Δημόσιας Προσφοράς έως σήμερα και ενημερώνει ότι απελευθερώνονται, και επιστρέφονται άτοκα, δεσμευμένα χρήματα επενδυτών που έως σήμερα συμμετείχαν στη διαδικασία Δημόσιας Προσφοράς με βάση τη διαδικασία της ΗΒΙΠ και μέσω των μελών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Τέλος, η εταιρεία διευκρινίζει πως θα ενημερώσει το επενδυτικό με ανακοίνωσή της, για τον προσδιορισμό της νέας περιόδου διεξαγωγής της Δημόσιας Προσφοράς το Σεπτέμβριο 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης