Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έξι δεσμευτικές προσφορές για την 15ετή εκμίσθωση της Ακτής Βουλιαγμένης – Στόχος, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της

tags :
Έξι δεσμευτικές προσφορές για την 15ετή εκμίσθωση της Ακτής Βουλιαγμένης – Στόχος, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της
Βασική επιδίωξη είναι ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργία της οργανωμένης ακτής με εμπλουτισμό και συντήρηση των υποδομών της
Έξι επιχειρηματικά σχήματα κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές στην Επιτροπή Διαγωνισμού Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στο πλαίσιο του Διεθνούς Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση της οργανωμένης Ακτής Βουλιαγμένης.
Οι φάκελοι υποβλήθηκαν και αποσφραγίσθηκαν σε ανοικτή συνεδρίαση ενώπιον της Επιτροπής.
Προσφορά κατέθεσαν τα εξής επιχειρηματικά σχήματα: Ένωση εταιρειών Apollo Investment HOLDCO και Lyvarian Trading Limited, ένωση προσώπων «Βλάσιος Σταθακόπουλος - Porto Thermes Resorts & Spas», Μoτοδυναμική, Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, ένωση προσώπων Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών και Αναστάσιος Α. Δράκος και τέλος, Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός αφορά την 15ετή εκμίσθωση του τουριστικού ακινήτου, με δυνατότητα παράτασης για πέντε επιπλέον έτη.
Βασική επιδίωξη της ΕΤΑΔ, είναι ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργία της οργανωμένης ακτής, με εμπλουτισμό και συντήρηση των υποδομών της, που θα είναι αρμονικά ενταγμένες στο περιβάλλον, καθώς και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης