Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τριήμερο σεμινάριο τεχνικής ανάλυσης χρηματιστηρίου για επενδυτές από την Investor

Τριήμερο σεμινάριο τεχνικής ανάλυσης χρηματιστηρίου για επενδυτές από την Investor
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη Χρηματιστηριακών εταιρειών καθώς και σε απλούς επενδυτές, που είναι έμπειροι ή ξεκινούν τώρα την επενδυτική τους καριέρα
Τριήμερο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Τεχνική Ανάλυση Χρηματιστηρίου» διοργανώνει η γνωστή εταιρεία χρηματιστηριακών σεμιναρίων «INVESTOR», στα πλαίσια της επιμόρφωσης των επενδυτών.  
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη Χρηματιστηριακών εταιρειών καθώς και σε απλούς επενδυτές, που είναι έμπειροι ή ξεκινούν τώρα την επενδυτική τους καριέρα.
Με την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα, να ανακαλύψουν τα μυστικά της Τεχνικής Ανάλυσης, να μάθουν να ερμηνεύουν τις κινήσεις της αγοράς, να γνωρίσουν νέες στρατηγικές και επενδυτικές μεθόδους, να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και να ακολουθήσουν μία επιτυχημένη επενδυτική πορεία.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό και η δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κερδοφόρα επενδυτικά συστήματα της INVESTOR.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου και εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο καθηγητής Γ. Παπαλάμπρου. Όσοι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται στην επαρχία, έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης από το δικό τους χώρο μέσω του διαδικτύου με ειδικό πρόγραμμα software το οποίο διαθέτει η INVESTOR.
Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210-5201110 (Investor) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.investor.gr στο διαδίκτυο και επιλέξτε «Σεμινάρια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης