Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα συμφωνία για συμβολαιακή κτηνοτροφία με την «Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ»

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα συμφωνία για συμβολαιακή κτηνοτροφία με την «Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ»
Αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Λάρισας
Σε ανανέωση και επέκταση του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Λάρισας  προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης Α.Ε “ΟΛΥΜΠΟΣ”», μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία.
H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον κτηνοτρόφο μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.
H εταιρεία «ΟΛΥΜΠΟΣ» με την ανοδική πορεία της, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας με ταυτόχρονη μέριμνα σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας.  
Οι αξίες της, επικεντρώνονται στην :
- Φροντίδα και αγάπη για τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους, το ζωικό κεφάλαιο και το περιβάλλον.
- Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία
- Συνεχής αναζήτηση καινοτομίας και αρτιότητας
- Αυθεντικότητα και σεβασμό στην παράδοση
Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.  
Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία κτηνοτρόφων και επιχείρησης.
Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης