Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Sunlight: Συμφωνία ύψους 1 εκατ. ευρώ με την Delhaize στη Σερβία – Αφορά την προμήθεια μπαταριών έλξης

Sunlight: Συμφωνία ύψους 1 εκατ. ευρώ με την Delhaize στη Σερβία – Αφορά την προμήθεια μπαταριών έλξης
Η ανάληψη του έργου από τη Συστήματα Sunlight αφορά την προμήθεια 550 μπαταριών έλξης τύπου PzS
Σε συμφωνία ύψους 1 εκατ. ευρώ με την εταιρεία Delhaize, η οποία έχει ηγετική παρουσία στον τομέα της λιανικής αγοράς τροφίμων, προχώρησε η Συστήματα Sunlight, εταιρεία συμφερόντων του κ. Πάνου Γερμανού.
Το έργο αφορά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον τομέα των μπαταριών έλξης (motive power) για τα περονοφόρα οχήματα που χρησιμοποιούνται στο Κέντρο Logistics της Delhaize στη Σερβία.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Sunlight ανέλαβε τη σχεδίαση και εγκατάσταση πλήρως εξοπλισμένων χώρων φόρτισης μπαταριών (charging rooms), την προμήθεια μπαταριών έλξης, αλλά και την παροχή σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης μπαταριών (battery handling systems).
Ειδικότερα, το έργο αφορά την προμήθεια 550 μπαταριών έλξης τύπου PzS, εφοδιασμένες με σύστημα ελέγχου κατάστασης (BMS), 240 φορτιστών (HF Chargers) και τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων πλήρωσης και ανάδευσης ηλεκτρολύτη.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής πωλήσεων Μπαταριών Έλξης της Sunlight, Λάμπρο Μπίσαλα, «η συγκεκριμένη συμφωνία μάς κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς αποδεικνύει ότι η SUNLIGHT έχει καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «η συνεργασία αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική στρατηγική συμφωνία, καθώς είναι έμπρακτη απόδειξη της αξιοπιστίας και του εξαγωγικού προφίλ της SUNLIGHT, ενώ συνάδει με την ευρύτερη τοποθέτησή μας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο».
Για το συγκεκριμένο έργο, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Συστήματα Sunlight αξιοποίησε τη στρατηγική συνεργασία της με τη Philadelphia Scientific, η οποία διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία σε περιφερειακά συστήματα μπαταριών έλξης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σημειώνεται ότι η πρώτη και μεγαλύτερη φάση του έργου έχει ήδη υλοποιηθεί και παραδοθεί προς λειτουργία, ενώ σταδιακά σε διάστημα δύο ετών θα παραδοθούν και επιμέρους τμήματα αυτού.
Οι μπαταρίες έλξης της Sunlight, σημειώνεται, σχεδιάζονται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, ενώ παράγονται αποκλειστικά στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστίας τους.
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση της εταιρείας και την άμεση ανταπόκρισή της στις ανάγκες και στις αυστηρές προδιαγραφές του έργου, αποτέλεσαν βασικά κριτήρια για την επιλογή της Sunlight από την Delhaize σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης