Επιχειρήσεις

Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ για προμήθεια και εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος από την Εθνική Ασφαλιστική

Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ για προμήθεια και εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος από την Εθνική Ασφαλιστική
Το έργο έχει αναλάβει η Fadata σε συνεργασία με την Ernst & Young
Επενδύσεις έως και 10 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η Εθνική Ασφαλιστική, οι οποίες θα αφορούν την προμήθεια και εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος.
Η επένδυση στο πρώτο στάδιο εφαρμογής αναμένεται να ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. ευρώ, και στο σύνολό της τα 10 εκατ. ευρώ, υλοποιώντας τα σημαντικότερα έργα που έχουν δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια στην Εταιρία και γενικά στην ασφαλιστική αγορά.
Το σύγχρονο και ευέλικτο αυτό πληροφοριακό σύστημα θα υποστηρίζει τις λειτουργίες όλων των μονάδων και των συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Σημαντικά οφέλη από την εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Συστήματος Πληροφορικής που ξεκινάει άμεσα, θα είναι ορατά ήδη από τον επόμενο χρόνο, παρέχοντας στην Εθνική Ασφαλιστική ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Το έργο έχει αναλάβει η Fadata σε συνεργασία με την Ernst & Young, μέσα από διαδικασία που παγίως ακολουθεί ο Όμιλος της ΕΤΕ.
Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Εθνική Ασφαλιστική διαβλέπει τις αλλαγές που συντελούνται στην αγορά και αναβαθμίζει τις εσωτερικές της δομές με επενδύσεις που επιβεβαιώνουν τη δυναμική που έχει αναπτύξει και τη θέση της ως leader του κλάδου, καταλήγει στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης