Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Μαρινόπουλος κοντά στους οικονομικά αδύναμους συνταξιούχους μέσω των ΕΛΤΑ - Ποια τα πλάνα της εταιρίας

Η Μαρινόπουλος  κοντά στους οικονομικά αδύναμους συνταξιούχους μέσω των ΕΛΤΑ - Ποια τα πλάνα της εταιρίας
H ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχει λάβει στο παρελθόν σημαντικές πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα
Ένα βήμα εμπρός και ένα βήμα πιο κοντά στους συνταξιούχους έκανε η Μαρινόπουλος Α.Ε. με την απόφασή της να συνεργαστεί με τα ΕΛΤΑ.
Η έκδοση της κάρτας «ELTA Club», δίνει σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα στους συνταξιούχους που η πενιχρή τους σύνταξη, δεν φθάνει για να περάσουν το μήνα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί απόμαχοι της ζωής βρίσκονται χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη και στερούνται βασικά αγαθά για την επιβίωση τους, μέχρι να περάσουν οι μέρες για την είσπραξη της σύνταξης του επόμενου μήνα.
Η πλειονότητα των συνταξιούχων μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς, λαμβάνουν μισθούς πείνας καθώς η ταχυδρομική επιταγή που λαμβάνουν αρχίζει από 300 και με τα βίας ξεπερνά τα 500 ευρώ.
Τα περιστατικά είναι πολλά σε καθημερινή βάση όπου ένας συνταξιούχος φθάνει στο ταμείο ενός σουπερ μάρκετ και ψάχνει από αμηχανία το πορτοφόλι του γα να πληρώσει ένα πακέτο μακαρόνια, μια ζάχαρη, ένα μπουκάλι γάλα και μια φρατζόλα ψωμί.
Η έμπειρη ταμίας του σουπερ μάρκετ που γνωρίζει τους πελάτες με τα μικρά τους ονόματα, δίνει τη λύση μονή της.
Λέει κύριε Βασίλη μόλις πληρωθείτε μου φέρνετε τα χρήματα.
Ο λογαριασμός τις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ.
Η Μαρινόπουλος Α.Ε μια 100% ελληνική επιχείρηση προσφέρει μια λύση με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον έλληνα και την ελληνίδα συνταξιούχο που λαμβάνει τη σύνταξη από τα ΕΛΤΑ.
Το πρόγραμμα αφορά 1 εκατομμύριο συνταξιούχους σε όλη την Ελλάδα και οι πρώτοι 20.000 έχουν λάβει ήδη την κάρτα «ELTA Club».
Ο συνταξιούχος που θα πάει στο σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλο δεν χρειάζεται την τύχη και τη γνωστή υπάλληλο που θα τον διευκολύνει σε αυτή τη δύσκολή στιγμή.
Η κάρτα που έχει στα χέρια του, δίνει το δικαίωμα να αγοράσει προϊόντα αξίας στο 50% της μηνιαίας σύνταξης.
Το ποσό παρακρατείται άτοκα από τη σύνταξη του επόμενου μήνα.
Η Μαρινόπουλος Α.Ε. με μία κίνηση ματ δίνει οικονομική στήριξη σε μία κοινωνική ομάδα που έχει ανάγκη αφού κάποιοι την οδήγησαν στην ταπείνωση για 20 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχει λάβει στο παρελθόν σημαντικές πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα όπως ήταν η στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου σε συνεργασία με μεγάλους Δήμους της χώρας για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Στην ατζέντα της αλυσίδας υπάρχει και η υποστήριξη των ανέργων που με την επίδειξη της ταυτότητας τυγχάνουν έκπτωση για τα προϊόντα που αγοράζουν από τα σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης