Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΛΠ: Εγκρίθηκε το νέo κείμενο του φιλικού διακονονισμού με την COSCO - Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις 230 εκατ. ευρώ

tags :
ΟΛΠ: Εγκρίθηκε το νέo κείμενο του φιλικού διακονονισμού με την COSCO - Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις 230 εκατ. ευρώ
Oι εκπρόσωποι των εργαζομένων καταψήφισαν το νέο αναθεωρημένο κείμενο - Αύριο η Γ.Σ. των μετόχων
Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε., το νέο αναθεωρημένο, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κείμενο Σχεδίου Β' Τροποποίησης μέσω φιλικού διακανονισμού του έργου κατασκευής του δυτικού Προβλήτα ΙΙΙ κ.λ.π., επένδυσης 230 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα το νέο κείμενο εγκρίθηκε μετά από τεκμηριωμένη εισήγηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του κ. Γιώργου Ανωμερίτη, μειοψηφούντων των εκπροσώπων των εργαζομένων.
Το νέο αναθεωρημένο κείμενο θα τεθεί υπόψη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, η οποία συνέρχεται εκ νέου αύριο 25 Νοεμβρίου, ώρα 12.00 εξ' αναβολής, οπότε αναμένεται να γίνει αποδεκτό. Το τελικό κείμενο ως σχέδιο νόμου θα αποσταλεί από το ΥΝΑ στην Βουλή, μετά την κύρωση του οποίου και τη δημοσίευση του σε ΦΕΚ θα τεθεί σε ισχύ.
Το κατασκευαστικό έργο του δυτικού Προβλήτα ΙΙΙ, του Προβλήτα Πετρελαιοειδών του ΟΛΠ Α.Ε. και ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού των Προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο το 2021, οπότε και η δυναμικότητα του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του λιμένα Πειραιά, στο οποίο λειτουργούν ως διαχειριστές η ΣΕΠ Α.Ε. και ο ΟΛΠ Α.Ε. αναμένεται να ξεπεράσει τα 7.200.000 TEU (κιβώτια).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης