Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα στη μη κυβερνητική οργάνωση «Silver Alert» λόγω χρεών, ύψους 8.000 ευρώ!

tags :
ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα στη μη κυβερνητική οργάνωση «Silver Alert» λόγω χρεών, ύψους 8.000 ευρώ!
Επανασυνδέθηκε το ρεύμα καθώς δόθηκε προσωρινή προθεσμία
Το ρεύμα στη μη κυβερνητική οργάνωση «Silver Alert» έκοψε αιφνιδίως η ΔΕΗ, λόγω χρεών συνολικού ύψους 8.000 ευρώ!
Ειδικότερα, η «Γραμμή Ζωής», αρμόδια του προγράμματος Silver Alert το οποίο ειδικεύεται στα περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων, διαθέτει ληξιπρόθεσμες οφειλές, ύψους 8.000 ευρώ προς τη ΔΕΗ.
Έτσι, η Επιχείρηση προέβη στην ολιγόωρη διακοπή της ηλεκτροδότησης του προγράμματος, καθώς τελικώς η «Γραμμή Ζωής» έλαβε προθεσμία προκειμένου να αντεπεξέλθει στα χρέη της.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΜΚΟ, Π. Θεοδοσίου εξήγησε πως η σημερινή διακοπή ρεύματος ήταν το αποκορύφωμα των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΜΚΟ, εξαιτίας της δραματικής μείωσης των δωρεών εταιρειών και πολιτών.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ολιγοήμερη προθεσμία δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα έχει λυθεί, καθώς πρέπει να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την εξόφληση του χρέους.
«Δυστυχώς σήμερα είναι η ΔΕΗ, αύριο θα είναι ο ΟΤΕ, μετά άλλοι λογαριασμοί» σημείωσε απευθύνοντας έκκληση για οικονομική στήριξη.
«Είμαστε ένας οργανισμός που δεν έχει λάβει ποτέ επιχορήγηση, στηριζόμενη στον εθελοντισμό και στις μικρές ή μεγάλες χορηγίες πολιτών, εταιρειών και οργανισμών» διέτεινε και πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή οι μοναδικοί «χορηγοί» του «Silver Alert» είναι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία, που δουλεύουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης