Επιχειρήσεις

Intracom: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 49% της Intracom Telecom σε επενδυτές από το Dubai

tags :
Intracom: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 49% της Intracom Telecom σε επενδυτές από το Dubai
Στα 47 εκ. ευρώ το τίμημα του deal 
Την ολοκλήρωση της πώλησης του 49% της Intracom Telecom σε επενδυτές από το Dubai ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Holdings, με το συνολικό ποσό του deal να ανέρχεται στα 47 εκ. δολάρια.
Ειδικότερα, σε συνέχεια των προηγούμενων σχετικών ανακοινώσεών της, η Intracom Holdings ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ποσοστού συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Intracom Telecom, ήτοι του 49% της εν λόγω εταιρίας, σε επενδυτές στο Dubai, έναντι συνολικής ωφέλειας ποσού €47 εκατ. εκ του οποίου ποσό €35 εκατ. είναι καταβλητέο σε μετρητά και ποσό €12 εκατ. αφορά εκχωρούμενες στην Εταιρία απαιτήσεις.
Με την ολοκλήρωση της ως άνω μεταβίβασης, τερματίζονται όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις και ευθύνες της INTRACOM HOLDINGS από την προηγηθείσα πώληση του 51% της ΙNTRACOM TELECOM, τον Ιούνιο του 2006, αίρονται οι χορηγηθείσες από την Εταιρία εταιρικές και λοιπές εγγυήσεις υπέρ δανείων & εγγυητικών επιστολών της Intracom Telecom και η Εταιρία απαλλάσσεται από οποιεσδήποτε ευθύνες σε σχέση με τη διαχείριση ή ιδιοκτησία της INTRACOM

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης