Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΤΕ: Κατέκτησε την πρώτη θέση στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

tags :
ΟΤΕ: Κατέκτησε την πρώτη θέση στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών
Μόνον το 2014 η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του ΟΤΕ πραγματοποίησε περισσότερες από 13 εκατ. επαφές με πελάτες
Την πρώτη θέση στα «Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών» του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) για το 2014 κατέκτησε ο ΟΤΕ.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 5ης τελετής απονομής των «Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών», το 13888 του ΟΤΕ κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς Μεγάλης Ομάδας».
Η διάκριση αυτή, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας και της προσήλωσης των ανθρώπων της Εξυπηρέτησης Πελατών στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία εκφράζεται σε κάθε προϊόν και υπηρεσία που σχεδιάζει, σε κάθε στιγμή της επικοινωνίας με τον πελάτη.
Μόνον το 2014, σημειώνεται, η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του ΟΤΕ πραγματοποίησε περισσότερες από 13 εκατ. ξεχωριστές επαφές με πελάτες.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, Α. Στράτος, «στον ΟΤΕ αλλάζουμε, γινόμαστε μέρα με την ημέρα καλύτεροι, ερχόμαστε πιο κοντά στις ανάγκες του πελάτη».
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πρωτιά αυτή, σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ανήκει σε ολόκληρη την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που με το πάθος και το συναίσθημα που καθημερινά μεταφέρουν στους πελάτες μας, τηρούν την υπόσχεση του ΟΤΕ: Μαζί, είμαστε Ένα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης