Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελληνικός Χρυσός: Παραμένει σταθερή η βούληση για υλοποίηση της επένδυσης στη Χαλκιδική

Ελληνικός Χρυσός: Παραμένει σταθερή η βούληση για υλοποίηση της επένδυσης στη Χαλκιδική
Παρά τις απρόκλητες επιθέσεις που δέχεται η εταιρεία
Τη «σταθερή βούληση» για υλοποίηση της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική επισήμανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.
Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Θεοδωρακόπουλος σημείωσε ότι η εταιρεία «δέχεται το τελευταίο διάστημα απρόκλητες επιθέσεις οι οποίες προκαλούν κωλύματα στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του επενδυτικού της σχεδίου στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, στη Β.Α. Χαλκιδική».
Πρόσθεσε ότι η εταιρεία «τιμά απολύτως το συμβόλαιό της με το Ελληνικό Δημόσιο που υπογράφηκε στις 12.12.2003 και κυρώθηκε με το νόμο 3220/2004 (ΦΕΚ 15/A/28.1.2004)» και «επιφυλάσσεται να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα για την κατοχύρωση των συμφερόντων της».
«Αυτή την περίοδο η εταιρεία μας πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στην χώρα ύψους άνω του 1 δις ευρώ, με 2.000 εργαζόμενους, επένδυση η οποία έχει κριθεί επανειλημμένα από το Συμβούλιο της Επικρατείας απόλυτα συμβατή με το περιβάλλον, καθόλα νόμιμη και με πολλαπλά οφέλη για το Δημόσιο συμφέρον και την Εθνική οικονομία», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης