Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΠΑΠ: Είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τα αποκλειστικά μας δικαιώματα στο online gaming

tags :
ΟΠΑΠ: Είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τα αποκλειστικά μας δικαιώματα στο online gaming
"Θα κάνουμε ότι μπορούμε για ακόμη μεγαλύτερα μερίσματα στο προσεχές διάστημα"
Τη βεβαιότητα πως η κυβέρνηση θα σεβαστεί τα αποκλειστικά δικαιώματα του ΟΠΑΠ για το online gaming (διαδικτυακό στοίχημα), εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, K. Ziegler, μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές που ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών για το 2014.
"Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των δικαιωμάτων για το online gaming", τόνισε, ενώ κληθείς να σχολιάσει τα σχέδια της κυβέρνησης για τις άδειες στοιχηματισμού, σημείωσε χαρακτηριστικά
"Εκτιμάμε ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τα αποκλειστικά δικαιώματα του OΠΑΠ.
Σε περίπτωση που απειληθούν ή περιοριστούν, τότε θα εξασκήσουμε κάθε έννομο δικαίωμα για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας.
Το έχουμε πει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς".
Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των παιγνιομηχανημάτων (VLTs) ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ γνωστοποίησε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι κατασκευαστικές εργασίες, γεγονός που θα επιτρέψει τη λετουργία των πρώτων από τα τέλη του δευτέρου τριμήνου.
Ο Ziegler χαρακτήρισε έτος σταθεροποίησης για την Ελλάδα το 2014, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το 2015 θα είναι ένα εποικοδομητικό έτος.
Σε ό,τι αφορά τη διανομή μερίσματος, ο Ziegler τόνισε πως διαβεβαίωσε πως "θα κάνουμε ότι μπορούμε για ακόμη μεγαλύτερα μερίσματα στο προσεχές διάστημα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης