Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Iστορική βιομηχανία της χώρας μπαίνει στο στόχαστρο ομάδας επενδυτών - Το επικείμενο deal που αλλάζει τον χάρτη

Iστορική βιομηχανία της χώρας μπαίνει στο στόχαστρο ομάδας επενδυτών - Το επικείμενο deal που αλλάζει τον χάρτη
Οι αγοραστές αποτελούν από τους πλέον ισχυρούς παίκτες της ναυτιλίας, της βιομηχανίας αλλά και των κατασκευών
Αν και αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές βιομηχανίες της χώρας, στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.
Η εν λόγω βιομηχανία, η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων τους τελευταίους μήνες, έχει μπει στο στόχαστρο ομάδας επενδυτών (εγχώριων και διεθνών), οι οποίοι και έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση της.
Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, αν και οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, εντούτοις τα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών έχουν πυκνώσει, γεγονός, που όπως επισημαίνουν στο www.bankingnews.gr στελέχη της αγοράς, αποτελεί σαφή ένδειξη των προθέσεων των δύο πλευρών.
Οι αγοραστές, όπως πληροφορούμαστε, αποτελούν από τους πλέον ισχυρούς παίκτες της ναυτιλίας, της βιομηχανίας αλλά και των κατασκευών, ενώ στην περίπτωση που το deal τελικά κλείσει θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών.
Στην περίπτωση που η εξαγορά προχωρήσει, η διάσωση της εν λόγω βιομηχανίας στην οποία οι ιδιοκτήτες της, έχουν ουκ ολίγες φορές προχωρήσει σε συνεχείς ενέσεις ρευστότητας, θεωρείται σίγουρη καθώς οι μελλοντικοί της ιδιοκτήτες έχουν στόχο να την καταστήσουν ξανά έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης