Επιχειρήσεις

H Wind ψηφίζει ΝΑΙ και ο ΟΤΕ δίνει κουπόνια τροφίμων στους εργαζομένους

tags :
H Wind ψηφίζει ΝΑΙ και ο ΟΤΕ δίνει κουπόνια τροφίμων στους εργαζομένους
Πολλοί θεωρούν ότι η Wind παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής
Εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της Wind σχετικά με την παροχή δωρεάν επικοινωνίας προς όλους τους συνδρομητές της μέχρι τις 7 Ιουλίου.
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν «ναι» και να αποκτήσουν δωρεάν επικοινωνία για τις επόμενες έξι μέρες.
«Αυτές τις μέρες είμαστε δίπλα σας. Από 1 Ιουλίου 2015 μέχρι 7 Ιουλίου 2015 σας προσφέρουμε δωρεάν: 1500' ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1500ΜΒ mobile internet. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά απλά στείλτε ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «1500 ΝΑΙ», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο της εταιρείας.
Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στην ανακοίνωση, καθώς θεωρούν ότι παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Δωρεάν χρόνο ομιλίας στους συνδρομητές της έδωσε χτες η Cosmote αλλά και διατακτικές τροφίμων παρείχε στους εργαζόμενους χτες ο ΟΤΕ.
Ειδικότερα, η Cosmote παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 400 ΜΒ για πλοήγηση στο internet.
Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής.
Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400».
Παράληλλα ο ΟΤΕ μοίρασε χτες στους υπαλλήλους 10 κουπόνια των 6 ευρώ το κάθενα για αγορές προϊόντων από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ.
Τέλος Vodafone και Ηellas Οnline ανακοίνωσαν ότι παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς όλους καθώς και 300 ΜΒ για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου, καθώς επίσης σε όλους τους συνδρομητές Ηellas Οnline, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.
Παράλληλα προσφέρουν σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για το ίδιο διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης