Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Bank: Μέσω του δικτύου η πληρωμή μερίσματος 2014 στους μετόχους

tags :
Alpha Bank: Μέσω του δικτύου η πληρωμή μερίσματος 2014 στους μετόχους
Η ως άνω πληρωμή θα γίνεται στους ίδιους τους δικαιούχους Μετόχους 
Μέσω του δικτύου της Alpha Bank θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μερίσματος χρήσης 2014 και των έκτακτων αποθεματικών της Τιτάν που αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση της 19.6.2015, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Alpha Bank.
Η ως άνω πληρωμή θα γίνεται στους ίδιους τους δικαιούχους Μετόχους εφόσον τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στον ειδικό λογαριασμό της ΕΛ.Κ.Α.Τ. ή δεν έχουν χορηγήσει εξουσιοδότηση για είσπραξη μερισμάτων σε χειριστή ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση.
Oι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις αστυνομικές τους ταυτότητες και εκτύπωση των στοιχείων της μερίδας τους στο Σ.Α.Τ.
Η πληρωμή θα είναι δυνατή και σε νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα με την προσκόμιση εξουσιοδότησης του δικαιούχου Μετόχου θεωρημένης σε Κ.Ε.Π ή Αστυνομικό Τμήμα για το γνήσιο της υπογραφής του Μετόχου.
Υπενθυμίζεται ότι:
Α. Δικαιούχοι είναι οι Μέτοχοι που ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015.
B. H διανομή μερίσματος από τα κέρδη χρήσης 2014 αντιστοιχεί σε ποσό € 0,15 ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο), το οποίο προσαυξάνεται αναλογικά με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και ανέρχεται σε ποσό € 0,15509 ανά μετοχή. Επί του ποσού αυτού η Εταιρία θα παρακρατήσει φόρο 10% για λογαριασμό του Μετόχου και, συνεπώς οι Μέτοχοι θα λάβουν τελικό ποσό € 0,13958 ανά μετοχή.
Γ. H διανομή έκτακτων αποθεματικών αντιστοιχεί σε ποσό € 0,15 ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο), το οποίο προσαυξάνεται αναλογικά με το ποσό διανομής που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και ανέρχεται σε τελικό ποσό €0,15509 ανά μετοχή. Η διανομή των ανωτέρω αποθεµατικών δεν υπόκειται σε φορολόγηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης