Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κοντά στα παιδιά ο ΟΠΑΠ με πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών - Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

tags :
Κοντά στα παιδιά ο ΟΠΑΠ με πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών - Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
Στο πλαίσιο του προγράμματος οι ακαδημίες παίρνουν μέρος στα φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ και μέχρι στιγμής επικρατεί το αδιαχώρητο
Στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού, τα παιδιά, ξεδιπλώνει το τελευταίο διάστημα η ΟΠΑΠ ΑΕ τις δράσεις της, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Την περασμένη Κυριακή, περισσότεροι από 1.400 γονείς στο γήπεδο του Περιστερίου υποδέχθηκαν τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Καμίλ Ζίγκλερ, ο οποίος σε άψογα ελληνικά τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ είναι εδώ για να στηρίζει τα παιδιά σας. Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι. Αυτό είναι το όραμά μας».
Πατέρας τριών παιδιών ο ίδιος, ο τσέχος μάνατζερ είναι ο εμπνευστής του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ που έχει αγκαλιάσει 10.400 παιδιά και 20.000 γονείς 125 ακαδημιών, σε 48 νομούς σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, από τον Φεβρουάριο οι ακαδημίες παίρνουν μέρος στα φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ και μέχρι στιγμής επικρατεί το αδιαχώρητο από πλευράς συμμετοχών.
Ηδη στα τρία πρώτα φεστιβάλ, σε Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα και Αθήνα, έχουν πάρει μέρος 35 ακαδημίες, με 2.760 παιδιά και 4.250 γονείς.
Εκτός όμως από τις αθλητικές ακαδημίες, μια επιπλέον σημαντική πρωτοβουλία του κ. Ζίγκλερ, με πολλαπλά οφέλη για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, είναι η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών κλινικών, του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».
Στις αρχές Νοεμβρίου του 2015, παραδόθηκαν οι δύο πρώτοι, πλήρως ανακαινισμένοι όροφοι, έγιναν όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις, καθώς και μερική αντικατάσταση του ξενοδοχειακού και γραφειακού εξοπλισμού των νοσηλευτικών μονάδων. Το έργο συνεχίζεται και ήδη έχει επεκταθεί και σε άλλους ορόφους, ώστε τα δύο νοσοκομεία να γυρίσουν σελίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης