Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γεμίζουν τα ράφια της Μαρινόπουλος - Εκταμιεύθηκαν τα πρώτα 75 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες

Γεμίζουν τα ράφια της Μαρινόπουλος - Εκταμιεύθηκαν τα πρώτα 75 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες
Τα στελέχη του ομίλου κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την Πασχαλινή περίοδο, με τα ράφια να γεμίζουν - Θετικά τα πρώτα μηνύματα από την ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού
Στην ομαλότητα επιστρέφει η ελληνική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, καθώς κλείνει ταχύτητα τις οικονομικές εκκρεμότητες με τους προμηθευτές και ανατροφοδοτείται με προϊόντα.
Τα πρώτα 75 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν στον όμιλο Μαρινόπουλο από τις τέσσερις τράπεζες, ενώ η αρχική συμφωνία προβλέπει την εκταμίευση 200 εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.
Τα στελέχη του ομίλου κάνουν… αγώνα δρόμου να προλάβουν την Πασχαλινή περίοδο και σε σημαντικό βαθμό το έχουν επιτύχει, καθώς γεμίζουν τα ράφια του σούπερ μάρκετ.
Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά από την ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού.
Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας καταγράφεται αύξηση του τζίρου στο σύνολο σχεδόν των καταστημάτων, συμβάλλοντας σημαντικά στην αλλαγή της εικόνας της αλυσίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα θετικά νέα είναι και η προοπτική της αναδιάρθρωσης των δανείων του ομίλου Μαρινόπουλος, η οποία όμως θα φέρει ανακατατάξεις στο δίκτυο καταστημάτων, έχοντας ως επίκεντρο την ενίσχυση εκείνων που μπορεί να φέρουν θετικό οικονομικό αποτέλεσμα.

Ν.Θ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης