Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αλλαγές στη χρήση αντληθέντων κεφαλαίων της Lamda Development για αγορά ιδίων μετοχών

Αλλαγές στη χρήση αντληθέντων κεφαλαίων της Lamda Development για αγορά ιδίων μετοχών
Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου τελεί υπό την έγκριση της προσεχούς τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Lamda Development
Την προσθήκη νέας κατηγορίας σκοπούμενων χρήσεων αντληθέντων κεφαλαίων με σκοπό την αγορά ιδίων μετοχών συνολικής αξίας έως 7 εκατ. ευρώ, αποφάσισε την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 το διοικητικό συμβούλιο της Lamda Development.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το διοικητικό της συμβούλιο αποφάσισε την εκ νέου (κατόπιν αντίστοιχης απόφασής του της 22ας Μαΐου 2015, που εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της 16.06.2015) μερική αλλαγή χρήσης κεφαλαίων της, που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με βάση την από 29η Απριλίου 2014 απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, τα οποία ανήλθαν σε 146,1 εκατ. ευρώ.
Με σκοπό τη συνέχιση της υλοποίησης της από 16 Ιουνίου 2015 απόφασης της γενικής συνέλευσης των μετόχων για αγορά ιδίων μετοχών έως τις 16 Ιουνίου 2017 και μέχρι του ενός δεκάτου (1/10) του συνόλου του εκάστοτε καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, με κατώτατη τιμή αγοράς την ονομαστική αξία της μετοχής, δηλαδή ευρώ 0,30 και ανώτατη τιμή αγοράς ευρώ 10,00 ανά μετοχή, το διοικητικό συμβούλιο της Lamda Development αποφάσισε την προσθήκη νέας, τέταρτης (δ) κατηγορίας σκοπούμενων χρήσεων αντληθέντων κεφαλαίων με την ονομασία «Αγορά Ιδίων Μετοχών», με συνολικό ύψος δαπάνης έως 7 εκατ. ευρώ με ισόποση απομείωση της τρίτης (γ) κατηγορίας σκοπούμενων χρήσεων αντληθέντων κεφαλαίων.
Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι διατάξεις της ενότητας 4.2 (Χρήση των Αντληθέντων Κεφαλαίων) του εγκεκριμένου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερωτικού δελτίου, χωρίς περαιτέρω τροποποίηση.
Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου τελεί υπό την έγκριση της προσεχούς τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Lamda Development.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης