Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τηλέτυπος: Εγκρίθηκε η εισαγωγή των 572 νέων μετοχών, που προέκυψαν από την ΑΜΚ

Τηλέτυπος: Εγκρίθηκε η εισαγωγή των 572 νέων μετοχών, που προέκυψαν από την ΑΜΚ
Σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης εισάγονται οι 572 νέες μετοχές της Τηλέτυπος
Την εισαγωγή των 572 νέων, κοινών μετοχών της Τηλέτυπος, που προέκυψαν από τη μερική κάλυψη της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, με την καταβολή ποσού 171,60 ευρώ, ενέκρινε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου, η Διοικούσα Επιτροπή των Χρηματιστηριακών Αγορών.
Αναλυτικότερα, η εταιρία «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» γνωστοποιεί προς τους μετόχους ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων που αποφασίσθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 26.5.2015 και καλύφθηκε μερικώς με την καταβολή συνολικού ποσού 171,60 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε 572 νέες κοινές μετοχές.
Η Διοικούσα Επιτροπή των Χρηματιστηριακών Αγορών κατά την συνεδρίασή της στις 28/6/2016 ενέκρινε την εισαγωγή των ως άνω 572 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας και την ένταξή τους σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης, όπως ισχύει και για τις λοιπές μετοχές της. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χ.Α. θα πραγματοποιηθεί μετά την άρση από το καθεστώς προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ), στις 29/6/2016.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κύριοι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία (Τμήμα Μετόχων τηλέφωνο 210 6903312).

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης