Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φθηνότερο ρεύμα κατά 15% σε σχέση με τη ΔΕΗ και φθηνό τηλέφωνο από Μυτιληναίο και ΟΤΕ σε 4 εκατ. καταναλωτές

tags :
Φθηνότερο ρεύμα κατά 15% σε σχέση με τη ΔΕΗ και φθηνό τηλέφωνο από Μυτιληναίο και ΟΤΕ σε 4 εκατ. καταναλωτές
Οι τιμές θα είναι κατά 10% με 15% φθηνότερες από τα τιμολόγια της ΔΕΗ (μετά και την μείωση του 15% που έχει ανακοινώσει η Επιχείριση για τους συνεπείς πελάτες της). 
Σε μία στρατηγική συνεργασία προχωρούν η Cosmote του Ομίλου ΟΤΕ και η Protergia του Ομίλου Μυτιληναίου, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων παικτών της αγοράς των ιδιωτών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.
Η Protergia, o μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα, με ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, προχωρά στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τον Νο1 της αγοράς τηλεπικοινωνιών Cosmote, που ελέγχει τα δίκτυα λιανικής Γερμανός αλλά και Cosmote, μέσω των οποίων θα διατίθενται ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας.
Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συνεργασία που βάζει στο πακέτο των υπηρεσιών ωφέλειας, μαζί με την ηλεκτρική ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας η Protergia θα έχει πρόσβαση σε 4 εκατομμύρια καταναλωτές, ενώ οι τιμές θα είναι κατά 10% με 15% φθηνότερες από τα τιμολόγια της ΔΕΗ (μετά και την μείωση του 15% που έχει ανακοινώσει η Επιχείριση για τους συνεπείς πελάτες της).
Στο πλαίσιο αυτό, τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους με την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από την Protergia, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Παράλληλα, η Protergia ενισχύει το δίκτυο σημείων πώλησης και προώθησης των προϊόντων της, καθώς θα διατίθενται σε κάθε γωνία της Ελλάδας μέσα από περισσότερα από 450 καταστήματα Cosmote και Γερμανός.
Τα προϊόντα της Protergia θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός μέσα στον Ιούλιο.
Όπως ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές
«Η μακρά εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ στη διάθεση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της ενεργειακής αγοράς και την πολυετή επιτυχημένη δραστηριοποίηση της Protergia του Ομίλου Μυτιληναίος, αποτελούν εγγύηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών για ηλεκτρική ενέργεια», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης