Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σε ισχύ τα συμβόλαια της Grand μέχρι τη λήξη τους, μετά το «κανόνι» της μητρικής με έδρα το Γιβραλτάρ

tags :
Σε ισχύ τα συμβόλαια της Grand μέχρι τη λήξη τους, μετά το «κανόνι» της μητρικής με έδρα το Γιβραλτάρ
Για την καταβολή αποζημιώσεων η εταιρεία θα προχωρήσει σε νέα ενημέρωση αμέσως μετά τον διορισμό προσωρινού εκκαθαριστή
Σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους είναι τα συμβόλαια της εταιρείας Grand Μεσίτες Ασφαλειών, η οποία λειτουργούσε ως υποκατάστημα τη εταιρείας Enterprise Insurance Company PLC με έδρα το Γιβραλτάρ.
Η ανακοίνωση της εταιρείας προς τους ασφαλισμένους αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν έχουν λήξει ούτε έχουν ακυρωθεί, αλλά συνεχίζουν να ισχύουν μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που εκδόθηκαν μετά τις 22 Ιουλίου δεν έχουν καμία ισχύ και οι ασφαλισμένοι πρέπει να αποκτήσουν νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το αυτοκίνητο.
Ωστόσο, για την καταβολή αποζημιώσεων η εταιρεία θα προχωρήσει σε νέα ενημέρωση αμέσως μετά τον διορισμό προσωρινού εκκαθαριστή.
Να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο της Enterprise Insurance Company PLC (EIC) έλαβε ειδοποίηση από την Εποπτική Αρχή του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission - GFSC) με την εντολή να σταματήσει άμεσα την σύναψη νέων συμβολαίων ασφάλισης στα πλαίσια του Τμήματος 105 του Νόμου περί Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Ασφαλιστικών Εταιριών) του 1987.
Οι ενέργειες της Εποπτικής Αρχής του Γιβραλτάρ προστάτευσε τους ασφαλισμένους της εταιρείας σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα, που ο συνολικός τους αριθμός έφθανε σε 142.000.

Ν.Θ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης