Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Θέμα χρόνου οι εκκρεμότητες του Πρώτου Θέματος - Μειώνεται αισθητά η παρουσία Ρέστη

Θέμα χρόνου οι εκκρεμότητες του Πρώτου Θέματος - Μειώνεται αισθητά η παρουσία Ρέστη
Η κεφαλαιακή ενίσχυση αναμένεται να γίνει μέσω Κύπρου από εταιρικό σχήμα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωπος θα είναι ο κ. Διονύσης Παναγιωτάκης ιδιοκτήτης του Action 24
Θέμα χρόνου είναι να κλείσουν οι εκκρεμότητες του Πρώτου Θέματος με τις τράπεζες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν ελάχιστες τεχνικού χαρακτήρα λεπτομέρειες για κεφαλαιακή ενίσχυση της τάξεως των 45 εκ Ευρώ οι οποίες θα κλείσουν τις δανειακές εκκρεμότητες των μετόχων της εταιρίας Νέο Θέμα και Αναπτυξιακή και ταυτόχρονα θα προσφέρουν κεφάλαιο κίνησης στην ίδια την εταιρία.
Η κεφαλαιακή ενίσχυση αναμένεται να γίνει μέσω Κύπρου από εταιρικό σχήμα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωπος θα είναι ο κ. Διονύσης Παναγιωτάκης ιδιοκτήτης του Action 24.
Η ενίσχυση αυτή αναμένεται να επιφέρει και μεταβολές στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας όχι όμως και στην Διευθυντική ομάδα του Πρώτου Θέματος καθώς οι κύριοι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος θα συνεχίσουν να έχουν τον πρώτο λόγο στις εκδοτικές δραστηριότητες.
Επισημαίνεται ότι ουσιαστικά η κεφαλαιακή ενίσχυση μειώνει αισθητά την παρουσία του κ. Ρέστη στο μετοχικό σχήμα που ελέγχει το Πρώτο Θέμα.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης