Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προς συγχώνευση με ΔΟΛ ο Πήγασος του Μπόμπολα, με τη συνδρομή Μάρη και Ανθ. Θωμόπουλου

Προς συγχώνευση με ΔΟΛ ο Πήγασος του Μπόμπολα, με τη συνδρομή Μάρη και Ανθ. Θωμόπουλου
Με τη συνδρομή των Δημήτρη Μάρη και Άνθιμου Θωμόπουλου η οικογένεια Μπόμπολα κινείται προς την κατεύθυνση της συγχώνευσης με τον ΔΟΛ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το σχέδιο ελέγχου των μεγαλύτερου ομίλου ΜΜΕ στην Ελλάδα από την οικογένεια Μπόμπολα μέσω του ΔΟΛ.
Ειδικότερα, με τη συνδρομή των Δημήτρη Μάρη και Άνθιμου Θωμόπουλου η οικογένεια κινείται προς την κατεύθυνση της συγχώνευσης με τον ΔΟΛ η οποία θα συνοδευτεί με κεφαλαιακή ενίσχυση του νέου σχήματος και κούρεμα των δανείων του ΔΟΛ.
Ταυτόχρονα, μέσω της κίνησης αυτής θα ελεγχθεί από την οικογένεια Μπόμπολα η πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου του Mega στο οποίο επίσης σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί αύξηση κεφαλαίου ώστε να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία.
Η επαναφορά του Mega στη λειτουργία αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα τόσο του ΔΟΛ όσο και του Πήγασου και κατά συνέπεια της εταιρίας που θα προκύψει από τη συγχώνευση.
Και αυτό διότι ήδη στις οικονομικές καταστάσεις του Πήγασου το mega αποτιμάται με μηδενική αξία ενώ η επαναλειτουργία του θα του προσδώσει αξία και θα μεταβάλλει άρδην την εικόνα των οικονομικών καταστάσεων και κατά συνέπεια τη χρηματοοικονομική του εικόνα και την πιστοληπτική ικανότητα του ομίλου. 

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης