Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

To in.gr και τη συχνότητα του Βήμα Fm θέλει ο Μάρης - Ξεκίνησαν οι επαφές με Φ. Μπόμπολα

tags :
To in.gr και τη συχνότητα του Βήμα Fm θέλει ο Μάρης - Ξεκίνησαν οι επαφές με Φ. Μπόμπολα
Οι τράπεζες έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε αύξηση κεφαλαίου στον Πήγασο
Η συνάντηση με Μπόμπολα για το μοίρασμα των ιματίων του ΔΟΛ και το σταθερό ενδιαφέρον για το Mega
Μας ενδιαφέρει το Mega και κομμάτια του ομίλου ΔΟΛ και όχι να επενδύσουμε συνολικά στο ΔΟΛ δηλώνουν κύκλοι του ομίλου Μάρη στο bankingnews επιβεβαιώνοντας τη χθεσινή συνάντηση με τον κύριο Φώτη Μπόμπολα επικεφαλής του ομίλου Πήγασος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μάρης συζήτησε με τον κ. Φώτη Μπόμπολα το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο όμιλος 24media ιντερνετικά μέσα του ομίλου ΔΟΛ και κυρίως το in.gr αλλά και το Ραδιοφωνικό Σταθμό ΒΗΜΑ Fm.
Σε ότι αφορά στο BHMA Fm το ενδιαφέρον Μάρη αφορά στην συχνότητα και όχι στο σύνολο του σταθμού.
Αξίζει να σημειωθεί οι συζητήσεις Μπόμπολα-Μάρη έρχονται να επιβεβαιώσουν για μια ακόμα φορά την εμπλοκή Μπόμπολα στο ΔΟΛ με την απόκτηση του ελέγχου της εταιρίας από τον Πήγασο.
Ωστόσο οι τράπεζες έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε αύξηση κεφαλαίου στον Πήγασο, να συνοδευτεί από σχέδιο συνολικής αναδιάρθρωσης των δύο ομίλων που θα συνενωθούν το οποίο θα περιλαμβάνει περικοπές προσωπικού και εξασφάλιση οικονομιών κλίμακος αλλά και ταυτόχρονα κούρεμα των τραπεζικών υποχρεώσεων του ΔΟΛ.
Από την άλλη πλευρά σε ότι αφορά στο Mega η απόκτηση του ελέγχου του ΔΟΛ καθιστά τον όμιλο Μπόμπολα ως κυρίαρχο μέτοχο του καναλιού στο οποίο επιθυμεί να επενδύσει ο κ. Δημήτρης Μάρης μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Η αύξηση αυτή που υπολογίζεται αυτή την στιγμή ως αναγκαία για επαναλειτουργήσει το κανάλι και να λήξει η δέσμευση των λογαριασμών από τις τράπεζες υπολογίζεται ότι είναι της τάξεως των 10-12 εκ Ευρώ.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης