Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Lidl: Σπουδάστε στη Γερμανία και εργαστείτε στην Ελλάδα - 3ετές πρόγραμμα σπουδών από την αλυσίδα

tags :
Lidl: Σπουδάστε στη Γερμανία και εργαστείτε στην Ελλάδα - 3ετές πρόγραμμα σπουδών από την αλυσίδα

Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο του 2017
Την δυνατότητα να σπουδάσετε στη Γερμανία, να αμείβεστε καθ' όλην την διάρκεια των σπουδών σας και να εργαστείτε στην Ελλάδα, δίνει η Lidl.
H αλυσίδα σουπερμάρκετ μέσα από το πρόγραμμα Duales, σας στέλνει για σπουδές στο Εμπόριο Καταναλωτικών Ειδών στο Duale Hochschule στη Heilbronn (Βάδη-Βυρτεμβέργη) για τρία χρόνια.
Οι θεωρητικές σπουδές εναλλάσσονται κάθε τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης αποκτάτε τίτλο σπουδών Bachelor of Arts. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών, ενώ η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μέρος της στα Aγγλικά.
Στο διάστημα που η εργασία εναλλάσσεται με τις σπουδές σας, συμμετέχετε ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων.
Τα δύο πρώτα έτη δίνεται η δυνατότητα να εξοικειωθείτε με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιοχής στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος αναλαμβάνετε αρμοδιότητες στη χώρα προέλευσής σας, ως διοικητικό στέλεχος (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων). Στο στάδιο αυτό θα πραγματοποιούνται και σεμινάρια.
Στόχος της Lidl μετά την επιτυχή αποφοίτησή σας είναι να αναλάβετε τη θέση Προϊστάμενου-ης Πωλήσεων στην εταιρία της. Ως Προϊστάμενος-η Πωλήσεων θα διοικείτε έως πέντε καταστήματα σε μία ευρύτερη περιοχή και έχετε στην ευθύνη σας περίπου 80 με 100 εργαζόμενους. Επίσης θα αναλάβετε τη στελέχωση, την κινητοποίηση και την ανάπτυξη του προσωπικού των καταστημάτων.
Θα είστε υπεύθυνος-η για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας, καθώς και την ενίσχυση της φιλοσοφίας της Lidl. Εκτός από ένα μισθό άνω του μέσου όρου στην αγορά εργασίας, παρέχεται εταιρικό αυτοκίνητο καθώς και σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας, ώστε να οργανώνετε την καθημερινότητά σας.

Τα προσόντα

Να διαθέτετε απολυτήριο λυκείου και είστε έτοιμος-η να ανταπεξέλθετε σε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων

Να γνωρίζετε άπταιστα Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά

Να είστε φιλόδοξος-η, με ανεξάρτητη προσωπικότητα, και σας ενδιαφέρει η μακρόχρονη παραμονή και εργασία στο εξωτερικό.

Θα εκτιμηθεί τυχόν πρακτική άσκηση ή προηγούμενη εργασιακή εμπειρία

Αποδοχές

Σπουδάζετε και εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον

Υπογράφετε μία τριετή σύμβαση εργασίας και αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές από την έναρξη των σπουδών σας, οι οποίες ξεκινούν από 1.400€ (μικτά) στο πρώτο έτος και φτάνουν τα 1.800€ (μικτά) στο τρίτο έτος

Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο του 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να στείλουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τη αίτηση τους Ελληνικά.

Αν η αίτησή σας προκριθεί στα επόμενα στάδια της διαδικασίας θα αξιολογηθεί και από τη γερμανική εταιρία Lidl Stiftung & Co. KG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης