Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μαρινόπουλος: Κλείσιμο της συμφωνίας με Σκλαβενίτη μέσα στις επόμενες ημέρες βλέπει η αγορά

tags :
Μαρινόπουλος: Κλείσιμο της συμφωνίας με Σκλαβενίτη μέσα στις επόμενες ημέρες βλέπει η αγορά
«Kανένας δεν θέλει, μεταξύ αυτών και η κυβέρνηση, να σκάσει ένα τέτοιο κανόνι στην αγορά, όταν η κατάσταση στην ελληνική οικονομίας είναι ήδη ρευστή»
Κλείσιμο της συμφωνίας εξαγοράς του Μαρινόπουλου από το Σκλαβενίτη βλέπουν στελέχη της αγοράς, καθώς όπως ανέφεραν στο bankingnews, η διάσωση της αλυσίδας είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Όπως μας ανέφεραν «κανένας δεν θέλει, μεταξύ αυτών και η κυβέρνηση, να σκάσει ένα τέτοιο κανόνι στην αγορά, όταν η κατάσταση στην ελληνική οικονομίας είναι ήδη ρευστή. Όλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να κλείσει η συμφωνία και να μην προκληθεί επιπλέον ζημιά 1,8 δισ. ευρώ».
Η απόφαση του δικαστηρίου για τη συμφωνία εξαγοράς του Μαρινόπουλου από το Σκλαβενίτη, θα βγει εντός του Ιανουαρίου - υποστηρίζουν κατηγορηματικά - και η υπόθεση τελικώς θα έχει αίσιο τέλος.
Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι στο δίκτυο της Μαρινόπουλος πληρώθηκαν προ ημερών έναντι του μισθού του Δεκεμβρίου από εισπράξεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.
Την ίδια στιγμή πάντως εικόνα ερήμωσης και εγκατάλειψης παρουσιάζουν τα περισσοτερα καταστήματα του δικτύου της αλυσίδας Μαρινόπουλος.
Ελάχιστα προϊόντα στα ράφια, ελάχιστοι υπάλληλοι και καθόλου πελάτες είναι η κατάσταση που επικρατεί σε πολλά καταστήματα.
Μάλιστα πολλά προϊόντα που βρίσκονται ακόμη στα ράφια και είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης, τα βγάζουν σε προσφορά, στη μισή τιμή.
Αλλά και στα κεντρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος που εφοδιάζει ο Σκλαβενίτης γίνονται διαχειριστικές κινήσεις ώστε η τροφοδοσία τους να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί εντολή να σταματήσουν προσφορές τύπου 1+1 δώρο με στόχο να διατηρηθεί απόθεμα το επόμενο διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης