Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παράταση έως τις 23/1/2017 για τις προσφορές των 6 ακινήτων της ΕΒΖ, έδωσε η Πειραιώς Real Estate

tags :
Παράταση έως τις 23/1/2017 για τις προσφορές των 6 ακινήτων της ΕΒΖ, έδωσε η Πειραιώς Real Estate
Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα πρέπει να υποβάλουν τις οικονομικές τους προσφορές για καθένα από τα έξι ακίνητα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2017
Εντονότερο έναντι και των πιο θετικών εκτιμήσεων καταγράφεται το ενδιαφέρον για την εξαγορά των έξι ακινήτων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΒΖ, Παντελή Μάνη.
Κατά τον ίδιο, αυτός είναι ο λόγος που η Πειραιώς Real Estate αποφάσισε να παρατείνει κατά μία εβδομάδα, έως τις 23 Ιανουαρίου, την κατάθεση προσφορών για την απόκτησή τους από τους ενδιαφερομένους.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα πρέπει να υποβάλουν τις οικονομικές τους προσφορές για καθένα από αυτά τα έξι ακίνητα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2017 -η προθεσμία έληγε 16 Ιανουαρίου- στα γραφεία της Πειραιώς Real Estate, λαμβάνοντας ως δεδομένο το κατώτερο τίμημα, που έχει οριστεί μετά την εκτίμηση ανεξάρτητου συμβούλου.
Ο κατάλογος και η ταυτότητα των υπό πώληση ακινήτων έχουν ως ακολούθως: το εργοστάσιο της Λάρισας, έναντι τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ, αυτό της Ξάνθης, συμπεριλαμβανομένου του μηχανολογικού εξοπλισμού, έναντι τουλάχιστον 7,8 εκατ. ευρώ και το ακίνητο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, που διατίθεται με ελάχιστη τιμή τα 3 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ, υπό πώληση είναι το ημιτελές ακίνητο οκτώ ορόφων και δύο υπογείων, στην οδό Κουντουριώτη 9, στη Θεσσαλονίκη, απέναντι ακριβώς από το λιμάνι, έναντι τουλάχιστον 2,9 εκατ. ευρώ, διαμέρισμα τρίτου ορόφου εμβαδού 123,55 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Σκουφά 52 στο Κολωνάκι, στο κέντρο της Αθήνας, με την ελάχιστη τιμή να ορίζεται στις 260.00 ευρώ και οι χώροι γραφείων στην οδό Μητροπόλεως 34, γωνία με την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα στεγάζεται η διοίκηση της εταιρείας, έναντι του ποσού των 2,73 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης