Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην τελική ευθεία η επένδυση των VLTs του ΟΠΑΠ - Αναζητά συνεργάτες

tags :
Στην τελική ευθεία η επένδυση των VLTs του ΟΠΑΠ - Αναζητά συνεργάτες
Συνολικά, στα επόμενα δύο χρόνια θα πρέπει να λειτουργήσουν 35.000 VLTs, για τα οποία ο ΟΠΑΠ έχει ήδη καταβάλει 560 εκατ. ευρώ από το 2011
Στη δημοσιοποίηση της Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για συνεργάτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη λειτουργία Gaming Halls (πρακτορείων τύπου Β) προχώρησε ο ΟΠΑΠ, πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του επενδυτικού του σχεδίου, το οποίο θα αποφέρει φορολογικά έσοδα 200 εκατ. ευρώ, θα επιφέρει πλήγμα στο παράνομο τζόγο και θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Σύμφωνα με την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, αρκεί να πληρούν μια σειρά προϋποθέσεων, οι οποίες στην πλειονότητά τους αφορούν την οικονομική και ποινική τους κατάσταση. Λόγου χάρη, οι συνεργάτες και, στην περίπτωση που ο συνεργάτης είναι νομικό πρόσωπο, οι μέτοχοι και οι νόμιμοι εκπρόσωποί του, οφείλουν να να προσκομίσουν βεβαιώσεις φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας με ημερομηνία έκδοσης όχι παλαιότερης του ενός μηνός από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, να μην να μην έχει υποβληθεί σε βάρος τους οποιαδήποτε κατάσχεση και  να μην έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για κακούργημα ή άλλα αδικήματα.
Επιπλέον, δεν πρέπει να έχουν παραβιάσει οποιαδήποτε συμβατική υποχρέωσή τους έναντι της ΟΠΑΠ Α.Ε. το τελευταίο 12μηνο και να μην εμπλέκονται σε οποιαδήποτε δικαστική η εξωδικαστική διαμάχη με την εταιρεία. Διευκρινίζεται επίσης ότι οι συνεργάτες που αναζητά ο ΟΠΑΠ δύνανται να είναι και υφιστάμενοι πράκτορες του Οργανισμού.
Όπως αναφέρεται, από όσους ενδιαφερόμενους προεπιλεγούν και προκειμένου να συνεχίσουν στο τελικό στάδιο επιλογής, θα ζητηθεί εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή τους.
Υπενθυμίζεται ότι για να συμμετάσχει κάποιος στα παίγνια των VLTs θα πρέπει να διαθέτει ειδική (ηλεκτρονική) κάρτα παίκτη, η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη στο μηχάνημα καθ’ όλη τη διάρκεια διενέργειας του παίγνιου. Μέσω της κάρτας θα καταγράφεται κάθε ποντάρισμα, όπως επίσης και κάθε απώλεια ή κέρδος χρημάτων από τον παίκτη.
Η ΕΕΕΠ μέχρι τώρα έχει πιστοποιήσει περίπου 60 σημεία του ΟΠΑΠ για τη διενέργεια του παιγνίου, τα οποία σταδιακά θα τίθενται σε λειτουργία. Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στο α΄ τρίμηνο του έτους να λειτουργήσουν περίπου 90 σημεία, δηλαδή περίπου 2.000 VLTs. Συνολικά, στα επόμενα δύο χρόνια θα πρέπει να λειτουργήσουν 35.000 VLTs, για τα οποία ο ΟΠΑΠ έχει ήδη καταβάλει 560 εκατ. ευρώ από το 2011.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης