Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φιλεντέμ: Ένα όνομα με ιστορία... - Παραδοσιακά προϊόντα διατροφής

tags :
Φιλεντέμ: Ένα όνομα με ιστορία...  - Παραδοσιακά προϊόντα διατροφής
Η Φιλεντέμ έχει τοποθετήσει στην αγορά μια σειρά παραδοσιακών προϊόντων που μας χαρίζουν ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων
Με κριτήριο την παραγωγή αγνών παραδοσιακών προϊόντων διατροφής η εταιρεία Φιλεντέμ έχει τοποθετήσει στην αγορά τυροκομικά, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα κλπ. εξαιρετικής ποιότητας που μπορούν να μας χαρίσουν ένα υπέροχο ταξίδι στις γεύσεις.
Το «μυστικό» της Φιλεντέμ είναι ότι βρίσκει μοναστήρια με δική τους παραγωγή, γυναικείους συλλόγους και μικρούς παραγωγούς που κύριο μέλημα μας τους είναι το αγνό προϊόν που περιέχει μόνο γνώση φροντίδα και μεράκι.
Συνταγές γραμμένες σε παλιά τετράδια, που όμως είχαν ξεχαστεί στο ξέφρενο τρεχαλητό του χρόνου, καταφέρνουν να αναστήσουν «γεύσεις μιας άλλης εποχής», γεμάτες αγάπη.
Πίσω από τη λέξη Φιλεντέμ κρύβεται μια ιστορία αγάπης που γεννήθηκε και συγκλόνισε το Ρέθυμνο Κρήτης στη δεκαετία του 1920, αλλά δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος.
Όσο αγνή, όμως, είναι αυτή η ιστορία αγάπης «μιας άλλης εποχής» έτσι αγνά είναι τα προϊόντα Φιλεντέμ με γεύσεις «μιας άλλης εποχής», γεμάτες αγάπη γι' αυτές τις παλιές νοικοκυρές που με απλά υλικά έκαναν τη μαγειρική τέχνη και τη φτώχεια ευρηματικότητα και έμπνευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης