Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ με τη Λέων Δεπόλας ΑΧΕΠΕΥ

tags :
Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ με τη Λέων Δεπόλας ΑΧΕΠΕΥ
Η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ είναι μέλος ενός ομίλου με εγχώρια και διεθνή δραστηριοποίηση στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας και του Private Equity
Σε συνεργασία για την εκτέλεση εντολών στο ελληνικό Χρηματιστήριο,  με τη ΛΕΩΝ  ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ προέβη η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ.
Σύμφωνα με αυτή οι πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ έχουν τη δυνατότητα, μέσω της ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ, να εκτελούν εντολές στις Αγορές Αξιών και Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και να λαμβάνουν  διήμερη πίστωση και λογαριασμό margin.
H ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ αποτελεί μια από τις παλαιότερες χρηματιστηριακές εταιρείες με έτος ίδρυσης το 1991.
Είναι  επίσημο μέλος των Αγορών Αξιών και Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών με κύριο αντικείμενο την διενέργεια χρηματιστηριακών συναλλαγών σε μετοχές, ομόλογα και παράγωγα χρηματιστηριακά προϊόντα.
Η Εταιρεία ανήλθε στην 11η θέση της κατάταξης των χρηματιστηριακών εταιρειών βάσει του όγκου συναλλαγών κατά το 2016, επιτυγχάνοντας  κερδοφορία παρά την συνέχιση του δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος και της αρνητικής πορείας της χρηματιστηριακής αγοράς.
Ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας της Εταιρείας ανήλθε σε 50% στις 30/9, κατατάσσοντάς την σε μια από τις πλέον φερέγγυες εταιρείες του κλάδου.
H Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ έχει σαν στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα του Brokerage, της παροχής επενδυτικών συμβουλών και του corporate finance.
Μέλος ενός ομίλου με εγχώρια και διεθνή δραστηριοποίηση στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας και του Private Equity, διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένα πιστωτικά ιδρύματα, πραγματοποιεί καθημερινά συναλλαγές ανάμεσα σε 30 Χρηματιστήρια ανά τον κόσμο και σε πάνω από 30.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, ενώ παρέχει επενδυτικές συμβουλές σε ιδιώτες πελάτες με κύριο γνώμονα τη σχέση ρίσκου-απόδοσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης