Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χειμωνίδου (ΑΒ Βασιλόπουλος) στο BankingNews: Ο όμιλος θα συνεχίσει να συμβάλει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας

Χειμωνίδου (ΑΒ Βασιλόπουλος) στο BankingNews: Ο όμιλος θα συνεχίσει να συμβάλει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας
Σπάει με άνεση το φράγμα των 2 δισ. ευρώ τζίρο η ΑΒ Βασιλόπουλος το 2016
Ένα, ίσως και περισσότερα βήματα, μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι η αλυσίδα σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία όχι μόνο εκμεταλλεύεται τα «κενά» που αφήνει ο ανταγωνισμός, αλλά ξεχωρίζει και για την ποιότητα και τις προσιτές τιμές, που συμβαδίζουν με την εποχή.
Η κα Ζέτα Χειμωνίδου, Vice President, Marketing & Strategy της ΑΒ Βασιλόπουλος μίλησε στο bankingnews για τη νέα στρατηγική της εταιρείας, που εστιάζει στο διαδίκτυο και τη νέα τεχνολογία.
Όπως επισήμανε «ποιότητα και τιμές στην ΑΒ Βασιλόπουλος πάνε μαζί».
Ειδικότερα η κα Χειμωνίδου είπε ότι «η ΑΒ Βασιλόπουλος, στην 78χρονη πορεία της στην ελληνική αγορά τροφίμων, έχει ξεχωρίσει στη συνείδηση των πελατών της για την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει.
Σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και τις καινοτόμες λύσεις για τη διευκόλυνση των καθημερινών αγορών αποτελεί σταθερά, αξιόπιστη επιλογή.
Η διατήρηση της υψηλής ποιότητας προϊόντων σε τιμές προσιτές για κάθε νοικοκυριό, ειδικά στις μέρες μας, αποτελεί για μας στρατηγική επιλογή.
Με την ενεργοποίηση όλων των κρίκων της εφοδιαστικής μας αλυσίδας και μέσω της εφαρμογής καινοτόμων συστημάτων, εξασφαλίζουμε τόσο την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας όσο και τη διατήρηση ανταγωνιστικών τιμών».
Η κα Χειμωνίδου υποστηρίζει ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, οι οποίες είναι οι βασικές αρχές της εταιρικής τους κουλτούρας.
Η ίδια διευκρινίζει ότι «τη νέα χρονιά, λοιπόν, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε διαρκώς την παραγωγική και λειτουργική μας δομή, επενδύοντας στην ανακαίνιση των καταστημάτων μας και σε πολιτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.
Την ίδια στιγμή, συνεχίζουμε την υλοποίηση προγραμμάτων Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, για τους δικούς μας ανθρώπους, τους εργαζομένους της ΑΒ και για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Παράλληλα και με στόχο την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προχωράμε με την υλοποίηση της digital στρατηγικής μας, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας τα κανάλια επικοινωνίας μας με το καταναλωτικό κοινό, εξυπηρετώντας όλο και περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα».
«Σε αυτή τη δυσμενή οικονομικά για τη χώρα μας συγκυρία, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα εξακολουθήσει να συμβάλει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας, επενδύοντας και δημιουργώντας θέσεις εργασίας, ενώ θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη», υπογράμμισε η κα Χειμωνίδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύκλος εργασιών της ΑΒ Βασιλόπουλος θα σπάσει με άνεση το «φράγμα» των 2 δισ. ευρώ που θα την καταστήσουν τον ηγέτη της αγοράς του λιανεμπορίου.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο κύκλος εργασιών του ομίλου διαμορφώθηκε σε 1,9 δισ. ευρώ το 2015, ενώ τα μικτά κέρδη ανήλθαν στα 492 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 49,8 εκατ. ευρώ.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr 

Πρώτη ενημέρωση 23:12 6 Φεβρουαρίου του 2017

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης