Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών προσέφυγε η INALAN για να βγάλει άκρη με το Δήμο Γαλατσίου

Στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών προσέφυγε η INALAN για να βγάλει άκρη με το Δήμο Γαλατσίου
Το bankingnews επικοινώνησε με τη δημοτική Αρχή για δώσει τη δική της απάντηση 
Στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων προσέφυγε η διοίκηση της εταιρείας INALAN για να αντιμετωπίσει το Δήμο Γαλατσίου, ο οποίος έχει μπλοκάρει τις δραστηριότητες της εταιρείας και την εγκατάσταση οπτικής ίνας για γρήγορο ίντερνετ.
Το bankingnews επικοινώνησε με τη δημοτική Αρχή για δώσει τη δική της απάντηση στο θέμα που έχει προκύψει αλλά την απέφυγαν επιμελώς μέχρι σήμερα.
Το ίδιο έκαναν και στην εταιρεία όταν ζήτησε τις προδιαγραφές που επέβαλλαν οι… αρμόδιες υπηρεσίες για να προχωρήσει στο σκάψιμο του δρόμου για την εγκατάσταση της οπτικής ίνας.
Μήπως είναι σκόπιμο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς πριν κάνει τα όποια σχέδια για την ψηφιακή «επανάσταση» στη χώρα να συμβουλεύεται και τον εκάστοτε Δήμαρχο που μπορεί να δίνει άδειες σε όποιον τους είναι αρεστός.
Όταν οι εταιρίες τεχνολογίας που προωθούν την ψηφιακή τεχνολογία εμποδίζονται από τον εκάστοτε Δήμαρχο που μπορεί να βρουν μπροστά τους, είναι αμφίβολο αν αρμόδιος υπουργός μπορεί να εφαρμόσει τεχνολογική πολιτική στη χώρα.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης