Επιχειρήσεις

Έφοδος των Οικονομικών Εισαγγελέων στα γραφεία της ΑΕΠΙ μετά το πόρισμα – «καταπέλτη»

Έφοδος των Οικονομικών Εισαγγελέων στα γραφεία της ΑΕΠΙ μετά το πόρισμα – «καταπέλτη»
Αφορμή στάθηκε το πόρισμα της Ernst & Young νωρίτερα μέσα στο μήνα, το οποίο είχε αποκαλύψει το bankingnews.gr και διαπίστωνε «όργια» από τους μετόχους
Έφοδος των Οικονομικών Εισαγγελέων πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στα γραφεία της ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας), στην οδό Σάμου στο Μαρούσι.
Αφορμή στάθηκε το πόρισμα - «φωτιά» της Ernst & Young νωρίτερα μέσα στο μήνα, το οποίο είχε αποκαλύψει το bankingnews.gr (περισσότερα εδώ) και διαπίστωνε «όργια» από τους μετόχους.
Σημειώνεται ότι το bankingnews.gr είχε αποκαλύψει επίσης τα απίστευτα φαινόμενα και πρακτικές που αγγίζουν τα όρια του σκανδάλου και αποκαλύπτουν ότι ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας και το Υπουργείο Πολιτισμού, είτε δεν γνωρίζουν είτε συγκαλύπτουν την υπόθεση αποκαλύπτει επιστολή της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοσταθμών Μακεδονίας Θράκης (ΕΝΙΡΣ) (περισσότερα εδώ).
Με πρωτοβουλία λοιπόν της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου, το εν λόγω πόρισμα αποστέλλεται στον εισαγγελέα για να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης