Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εννέα μετοχές σε υψηλά 52 εβδομάδων – Οι περισσότερες από τη μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση

tags :
Εννέα μετοχές σε υψηλά 52 εβδομάδων – Οι περισσότερες από τη μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση
Τα καλά θεμελιώδη «ιντριγκάρουν» τους επενδυτές, θεσμικούς και ιδιώτες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα τοποθετούνται σε επιλεγμένες μετοχές της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης
Εννέα τίτλοι βρίσκονται σήμερα σε υψηλά 52 εβδομάδων και στην πλειονότητά τους πρόκειται για μετοχές με καλά θεμελιώδη και ελκυστική αποτίμηση στο ταμπλό.
Η μετοχή της Άνεμος είναι σε υψηλά 2,5 ετών και τα καλά θεμελιώδη σε συνδυασμό με κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά σπρώχνουν τη μετοχή σε υψηλότερα επίπεδα με αυξημένες συναλλαγές.
Η Ελτράκ και σήμερα έχει ενδιαφέρον καθώς έχει αυξήσει κάπως τον όγκο, αλλά κυρίως τις εντολές των αγοραστών.
Η Πετρόπουλος με περιορισμένο όγκο καταγράφει νέο υψηλό 8 ετών και η μετοχή είναι γνωστή για την ελκυστική της αποτίμηση και την αντοχή της στη διάρκεια της κρίσης.
Η Κυριακίδης μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του βασικού μετόχου να ελέγξει την εταιρεία μαζί με ομάδα μετόχων, αφού κάποιος τρίτος μπήκε «σφήνα» στη δημόσια πρόταση έχει πλέον απομακρυνθεί από τα 4 ευρώ και βρίσκεται στα 4,15 ευρώ.
Κινητικότητα παρατηρείται και στην Profile που ξεπέρασε τα 0,50 ευρώ και προσπαθεί να απομακρυνθεί βελτιώνοντας τις συναλλαγές.
Η Καράτζης ξεπέρασε τα 5 ευρώ αν και ο όγκος είναι χαμηλός, αλλά ο τίτλος έχει δώσει μεγάλη κίνηση τους τελευταίους μήνες.
Η Motor Oil συνεχίζει την καταγραφεί υψηλών πολλών ετών και τη Δευτέρα δημοσιεύει αποτελέσματα, με τους αναλυτές να περιμένουν εξαιρετική κερδοφορία που θα καθιστά τη μετοχή ακόμα πιο ελκυστική, ακόμη και σε αυτά τα επίπεδα.
Η τελευταία μετοχή που ενισχύεται είναι της ΑΕΓΕΚ, χωρίς να έχει κάτι να επιδείξει από πλευράς ισολογισμού.

Γ.Κατικάς
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης