Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grivalia: Στα 0,19 ευρώ διαμορφώνεται το μέρισμα για τη χρήση του 2016

tags :
Grivalia: Στα 0,19 ευρώ διαμορφώνεται το μέρισμα για τη χρήση του 2016
Στην προηγούμενη της ανακοίνωση, η Grivalia ανέφερε ότι η Γ.Σ. των μετόχων της αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ποσού 0,18258 ευρώ 
Σε συνέχεια της προχθεσινής ανακοίνωσης περί διανοµής µερίσµατος χρήσης 2016, η Grivalia Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοινώνει προς τους µετόχους ότι το ποσό του µερίσµατος που αναλογεί στις µετοχές που έχει στην κατοχή της η Εταιρεία, θα προσαυξήσει αναλογικά το ποσό του µερίσµατος που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες µετοχές και το συνολικό προς διανοµή µέρισµα θα ανέλθει σε επακριβώς €0,19017 ανά µετοχή.
Στην προηγούμενη της ανακοίνωση, η Grivalia Properties ανέφερε προς τους μετόχους ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ποσού 0,18258 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό) από κέρδη της χρήσης 2016.
Το ποσό του μερίσματος που αναλογεί στις μετοχές που έχει στην κατοχή της η Εταιρεία, θα προσαυξήσει αναλογικά το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις υπόλοιπες μετοχές και το συνολικό προς διανομή μέρισμα θα ανέλθει σε €0,19 ανά μετοχή (καθαρό).
Από την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2016 (ημ/νια αποκοπής δικαιώματος
συμμετοχής στο μέρισμα).
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 (record date).
Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 μέσω της πληρώτριας Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. ως εξής:
(i) Μέσω των χειριστών των λογαριασμών αξιών στο Σ.Α.Τ. στους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους χειριστές τους.
(ii) Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. στους μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από το χειριστή τους ή έχουν ανακαλέσει την σχετική εξουσιοδότηση προς τον χειριστή τους ή η είσπραξή τους δεν κατέστη δυνατή από το χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό της Ε.Χ.Α.Ε..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης