Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αυξάνει τα τιμολόγια η Vodafone - Ακριβότερα πληρώνουν οι χρήστες τις υπηρεσίες

Αυξάνει τα τιμολόγια η Vodafone - Ακριβότερα πληρώνουν οι χρήστες τις υπηρεσίες
Οι πελάτες της εταιρείας λαμβάνουν μαζί με τους λογαριασμούς και τα νέα τιμολόγια από τα οποία προκύπτουν αυξήσεις έως 60% 
Η Vodafone σέρνει πρώτη το χορό των αυξήσεων στα τιμολόγια της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας δημιουργώντας επιπλέον έξοδα στους καταναλωτές σε μηναία βάση.
Οι πελάτες της εταιρείας λαμβάνουν μαζί με τους λογαριασμούς και τα νέα τιμολόγια από τα οποία προκύπτουν αυξήσεις έως 60% προς σταθερά και κινητά, όπως και αύξηση στις ονομαστικές τιμές των παγίων που αφορούν στη πλειονότητά τους τις υπηρεσίες συμβολαίου σταθερής.
Αυξάνονται σε 1,77ευρώ από 1,15 μέχρι πρότινος από την1 Απριλίου.
Η Vodafone αυξάνει το ονομαστικό πάγιο των οικιακών προγραμμάτων Vodafone Home Plusστα 28,20 ευρώ, το Vodafone Homedouble play σε 38 ευρώ, το Vodafone home double play Gr +300 σε 44,70 ευρώ, Vodafone home double play ευέλικτο 300 σε 29,50, Vodafone home double play ευέλικτο700 σε 38,50 ευρώ, Vodafone home double play ευέλικτο 1000 σε 45,60.
Ο κατάλογος είναι μακρύς με τα πακέτα της εταιρείας που μεταβάλλονται σε υψηλότερα επίπεδα τιμών.
Επίσης αυξάνεται η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και εθνικά κινητά σε όλα τα εμπορικά και μη διαθέσιμα οικιακά προγράμματα, η οποία μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας διαμορφώνεται σε 0,22 λεπτά και 0,65 ευρώ αντίστοιχα.
Το βήμα της χρέωσης παραμένει 1 λεπτό και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει το 1 λεπτό.
Η πολιτική αύξησης των ονομαστικών μηνιαίων παγίων ακολουθείται και στα προγράμματα Vodafone Business Connect1 σε 34,30 ευρώ, το Business Double Play 2γραμμές ανέρχεται στα 67,50 ευρώ, Business Double Play-4 γραμμές σε 82,50 ευρώ και στο Business Double Play-6 γραμμές διαμορφώνεται σε 97,70 ευρώ.
Η εταιρεία διευκρινίζει ότι ο φόρος σταθερής τηλεφωνίας και internet 5% θα υπολογίζονται με βάση τους νέους τιμοκαταλόγους.
Να σημειωθεί ότι από τις 25 Απριλίου η εταιρεία βάζει «φωτιά» στο internet.
Συγκεκριμένα, αυξάνονται τα ενσωματωμένα MB του προγράμματος για πλοήγηση στο internet εντός Ελλάδος από 2560 σε 2910 MB και παράλληλα το ονομαστικό μηνιαίο πάγιο αυξάνεται στα 74,07 ευρώ από 70,57 ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος.
Πάντως, η εταιρεία προχωρά και σε μειώσεις των ονομαστικών παγίων που φθάνουν έως τα 7 ευρώ.
Η Vodafone κατέχει το 30% της αγοράς συνυπολογίζοντας και τον ΟΤΕ.
Η κίνηση της εταιρείας να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή των τιμολογίων της θα δημιουργήσει κύμα αυξήσεων και από τις άλλες εταιρείες παρότι το περιβάλλον δεν ευνοεί την άνοδο των τιμολογίων λόγω της πτώσης της ζήτησης.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης