Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Επ. Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το αίτημα της MCA Orbital Global για εξαγορά της Kleemann

tags :
Η Επ. Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το αίτημα της MCA Orbital Global για εξαγορά της Kleemann
Η MCA θα καταβάλει τίμημα ύψους €2,02 ανά μετοχή σε μετρητά
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Ε.Κ.) δυνάμει της από 4 Απριλίου 2017 απόφασής του ενέκρινε το αίτημα της MCA Orbital Global για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπόλοιπων κοινών μετοχών της Kleemann σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ. 5 του Ν.3461/2006 και όρισε ως ημέρα παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Kleemann την 21η Απριλίου 2017 σύμφωνα με το άρθρο 2 της υπ' αριθμόν 1/644/22.4.2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Σύμφωνα με τα όσα ορίζει η υπ΄αριθμόν 1/644/22.4.2013 απόφαση της Ε.Κ. η MCA θα καταβάλει τίμημα ύψους €2,02 ανά μετοχή σε μετρητά:

(α) στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρισης («ΕΧΑΕ»), προκειμένου εκείνη με τη σειρά της να πιστώσει τους σχετικούς λογαριασμούς χρηματικής εκκαθάρισης των χειριστών, για εκείνους τους δικαιούχους που έχουν παράσχει στους χειριστές τους σχετική εξουσιοδότηση είσπραξης του αναλογούντος τιμήματος, και

(β) στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων («ΤΠΔ») υπέρ:

i. εκείνων των δικαιούχων που δεν έχουν εξουσιοδοτήσει σχετικά τους χειριστές τους,

ii. των κατόχων κινητών αξιών που βρίσκονται σε λογαριασμό χειριστή υπό ειδική εκκαθάριση, και

iii. των δικαιούχων οιωνδήποτε δικαιωμάτων επί των κινητών αξιών επί των οποίων έχει συσταθεί ενέχυρο, επικαρπία ή έχουν κατασχεθεί.

Η καταβολή του τιμήματος θα πραγματοποιηθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα καταρτισθούν κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης