Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην Alassia Foods η πρώτη επένδυση για το 2017 από την GK Venture Management

tags :
Στην Alassia Foods η πρώτη επένδυση για το 2017 από την GK Venture Management
Ποιοι είναι οι στόχοι της επένδυσης
Η GK Venture Management ανακοινώνει την πρώτη της επένδυση για το 2017 με τη συμμετοχή της κατά 30% στο μετοχικό κεφάλαιο της ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ, η οποία μετεξελίσσεται σε ALASSIA FOODS S.A., σε συνέχεια της πρόσφατης πρόσκλησης ενδιαφέροντος για χρηματοδότηση και στήριξη επιχειρηματικών project ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε με την επωνυμία ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ το 1997 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο το εμπόριο τροφίμων και ποτών αναλαμβάνοντας την τροφοδοσία χώρων μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe κ.α.) και με αντιπροσώπευση ευρείας γκάμας ελληνικών προϊόντων.
Επισημαίνει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, προσαρμόζοντάς τες και δίνει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στην προμήθεια των πρώτων υλών, τις οποίες επιλέγει με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, συνεργαζόμενη με γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες τροφίμων.
Παρέχει τις γνώσεις και τις συμβουλές της με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε πνεύμα συνεργασίας και είναι πάντα κοντά στους πελάτες της.
Η επένδυση της GK στην εταιρεία ALASSIA στοχεύει στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού (γραμμές παραγωγής και τυποποίησης), διεθνή πρωτόκολλα παραγωγής και διαχείρισης και στη δημιουργία ενός ευρέος δικτύου διανομής αρχικά στην Ελλάδα και κατόπιν στο εξωτερικό με τη δημιουργία υποκαταστημάτων και επενδύοντας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και με προσανατολισμό στις εξαγωγές της ALASSIA, έχοντας πάντα ως γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της με τη χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών δυνατοτήτων.
«H πρώτη επένδυση της GK Venture Management για το 2017, που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 100 επιχειρηματικά project που αξιολογήθηκαν, συμμετέχοντας σε ποσοστό 30% στην εταιρεία Γευσιγνωσία, η οποία μετεξελίσσεται σε ALASSIA Foods S.A., αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης μας στην αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, αλλά ευρύτερα και στις μεγάλες δυνατότητες ανάκαμψης και ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Με βήματα σταθερά και αξιόπιστα συνεχίζουμε την προσπάθεια στήριξης επιχειρήσεων που το έχουν ανάγκη αξιοποιώντας τον μηχανισμό του Venture Capital και οδηγώντας τες στην ρευστότητα και στην κερδοφορία.
Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και ευκαιρίες αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις του ελληνικού επιχειρείν και να δουλέψουμε με σιγουριά και υπευθυνότητα για την επιτυχία» τονίζει σε δήλωσή του ο CEO της GK Venture Management κ. Γιώργος Κατοστάρης.
Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της ALASSIA Foods S.A., κ. Παναγιώτης Κωνσταντίνου, τονίζει ότι «η συνεργασία με την GK Venture Management δίνει την ευκαιρία σε μια ανερχόμενη εταιρεία να επεκταθεί και να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο εμπορίας και διανομής τροφίμων και ποτών που θα την εδραιώσει στο χώρο της συμβάλλοντας στη νέα αναπτυξιακή της προοπτική και ενδυναμώνοντάς την απέναντι στον ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης