Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Bαρύ το κλίμα για τον CEO της ΔΕΠΑ, Θ. Κιτσάκο - Μυστήριο με τις ανείσπρακτες απαιτήσεις

tags :
Bαρύ το κλίμα για τον CEO της ΔΕΠΑ, Θ. Κιτσάκο - Μυστήριο με τις ανείσπρακτες απαιτήσεις
Θολή εικόνα για τις ανείσπρακτες απαιτήσεις της ΔΕΠΑ
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την διαχείριση από πλευράς ΔΕΠΑ ανείσπρακτων απαιτήσεων από εταιρίες λιπασμάτων (πρώην ΒΦΛ) και άλλων ύψους 100 εκατ. ευρώ.
Στο υπουργείο Ενέργειας υπάρχει βαρύ κλίμα για την δίοικηση και τον CEO Θεόδωρο Κιτσάκο και έχουν αποστείλει σχετικές επιστολές που ζητούν εξηγήσεις.
Η πλευρά της ΔΕΠΑ αυτό δεν το επιβεβαιώνει, όμως είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει υπάρξει αντικείμενο έρευνας της Οικονομικής Αστυνομίας.
Από την πλευρά της ΔΕΠΑ επιβεβαιώνεται ότι έχουν υπάρξει εμπορικές συναλλαγές με αντίστοιχες εταιρίες και αναφέρεται ότι έχουν γίνει προσπάθειες να διασφαλιστούν τα συμφέροντά της.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία δεν αναγνώρισε την ΕΛΑΓΡΟΛΙΠ ως διάδοχο σχήμα της ΒΦΛ και δεν εξέδωσε ποτέ τιμολόγια προς το συγκεκριμένο εταιρικό σχήμα.
Το όλο θέμα έχει πρσλάβει διαστάσεις καθώς θα επηρεάσει τις αποτιμήσεις της ΔΕΠΑ, αν όπως όλα δείχνουν προχωρήσει η πώληση του 65% της εταιρίας καθώς το ΤΑΙΠΕΔ έχει λάβει τις σχετικές αποφάσεις.
Επίσης το ΥΠΕΝ έχει ζητήσει παραιτήσεις από εταιρίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα που συνδέονται με το κύκλωμα προμηθειών.

Πηγή: www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης