Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα είναι γεγονός σε περισσότερα από 3000 πρακτορεία μετά το Πάσχα

Τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα είναι γεγονός σε περισσότερα από 3000 πρακτορεία μετά το Πάσχα
Η νέα εφαρμογή του ΟΠΑΠ έκανε «ντεμπούτο» από την Τρίτη 4 Απριλίου
Στο «φουλ» εργάζεται η διοίκηση του ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τους πράκτορες για να εγκαταστήσουν το νέο περιβάλλον στα πρακτορεία και θα έχει ως βάση το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Football με σχολιασμό από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο με αγώνες κάθε 5 λεπτά.
Η νέα εφαρμογή του ΟΠΑΠ έκανε «ντεμπούτο» από την Τρίτη 4 Απριλίου, πιλοτικά, σε 91 πρακτορεία και μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί περισσότερα από 300 πρακτορεία.
Μετά το Πάσχα αναμένεται να ενταχθούν περισσότερα από 3.000.
Πρόκειται για το πρώτο προϊόν μίας νέας σειράς «εικονικών τυχερών παιχνιδιών» τηςInspired Gaming που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ.
Το Virtual Football είναι ένα δημοφιλές προϊόν παγκόσμιου κύρους που παίζεται διεθνώς και αναμένεται να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και το δίκτυο των πρακτορείων του.
Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9:02 π.μ. έως τις 11:57 μ.μ. και αποτελεί μια απλή, γρήγορη και συναρπαστική μορφή στοιχηματισμού.
Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε 5 λεπτά με σχολιασμό από τον κορυφαίο Έλληνα sportscaster, Χρήστο Σωτηρακόπουλο.
Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να εισαγάγει στην ελληνική αγορά και άλλα Virtual παιχνίδια της Inspired, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό.
Υπενθυμίζεται πως τον Σεπτέμβριο του 2016 ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την στρατηγική του συνεργασία με την Inspired Gaming που εξειδικεύεται στην παραγωγή νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών.
Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για την δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του Οράματος 2020 της εταιρείας.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankinghnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης