Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης τα αποτελέσματα χρήσης 2016 της Folli Follie – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών

tags :
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης τα αποτελέσματα χρήσης 2016 της Folli Follie – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών
Μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων η διοίκηση θα ενημερώσει τους αναλυτές με τηλεδιάσκεψη
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα δημοσιεύσει αποτελέσματα χρήσης η Folli Follie ενώ θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Για το τέταρτο τρίμηνο η Euroxx σημειώνει πως περιμένει ένα τίμιο τρίμηνο με αύξηση πωλήσεων και EBITDA κατά 3% περίπου αλλά τα καθαρά κέρδη εκτιμάται ότι θα μειωθούν κατά 4% λόγω υψηλότερων φόρων.
Για το σύνολο του έτους η ΑΧΕ περιμένει πωλήσεις ενισχυμένες κατά 7,4% στα 1,281 δισ. ευρώ, EBITDA ενισχυμένα κατά 7,6% στα 285 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 2,6% στα 187,4 εκατ. ευρώ.
Επίσης περιμένει τη διανομή μερίσματος ύψους 0,30 ευρώ ανά μετοχή. Ωστόσο σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη αναφέρει ότι δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση του 2016.
Η Eurobank αναφέρει πως το ενδιαφέρον θα είναι στις ελεύθερες ταμειακές ροές και θυμίζει πως η διοίκηση στο τρίτο τρίμηνο είχε πει πως θα υπάρξουν θετικές ταμειακές ροές για το σύνολο του έτους.
Όμως οι αναλυτές είναι πιο συντηρητικοί και περιμένουν αρνητικές ελεύθερες ταμειακές ροές με τον καθαρό δανεισμό να διαμορφώνεται στα 118 εκατ. ευρώ.
Για το σύνολο της χρήσης περιμένουν καθαρά κέρδη 187 εκατ. ευρώ, EBITDA 289,7 εκατ. ευρώ και πωλήσεις 1,297 δισ. ευρώ.
Η Beta αναφέρει πως αναμένει πωλήσεις 1,296 δισ. ευρώ, EBITDA 285,2 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 179,9 εκατ. ευρώ.
Ο καθαρός δανεισμός εκτιμά πως θα ενισχυθεί στα 152,3 εκατ. ευρώ λόγω αρνητικών ελεύθερων ταμειακών ροών (που είναι και ο βασικός αρνητικός καταλύτης).

Γ.Κ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης