Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βγαίνει από τη στενωπό η Moda Bagno - Ρύθμισε τα δάνεια προς τη Eurobank και αισιοδοξεί

tags :
Βγαίνει από τη στενωπό η Moda Bagno - Ρύθμισε τα δάνεια προς τη Eurobank και αισιοδοξεί
Η Moda Bagno αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, λόγω της δραματικής μείωσης της ζήτησης
Στην έξοδο της στενωπού από το τούνελ των πιέσεων φαίνεται να οδεύει ο όμιλος Moda Bagno.
Η εταιρία προ ολίγων εβδομάδων βρέθηκε αντιμέτωπη με την καταγγελία των δανείων της από τον όμιλο Eurobank λόγω καθυστέρησης στην καταβολή των υποχρεώσεων της αλλά όπως αναφέρουν στελέχη της έχει ήδη προχωρήσει σε ρύθμιση του δανεισμού της.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρίας, έχουν κλείσει υπόλοιπα λογαριασμών που αφορούσαν σε συναλλαγές διοικούντων και γενικότερα συνδεδεμένων προσώπων με την εταιρία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Moda Bagno αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, λόγω της δραματικής μείωσης της ζήτησης που είχε ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του κύκλου εργασιών της.
Πλέον, η εταιρία έχει στραφεί στο σκέλος του εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας αλλά και στην επίπλωση κατοικιών υψηλής αξίας που αποκτώνται από αλλοδαπούς στην Ελλάδα.
Ο στρατηγικός προσανατολισμός της εταιρίας είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί λειτουργική κερδοφορία η οποία πλέον είναι ικανή να καλύψει τις υποχρεώσεις της μετά τις συμφωνίες που προχώρησε με τιε τράπεζες.
Βεβαίως, οι ρυθμίσεις δεν αφορούν στο σύνολό του δανεισμού όπως αναφέρουν πηγές από την εταιρία αλλά ορισμένες εκ των δανειστριών τραπεζών, καθώς οι υποχρεώσεις σε τράπεζες όπως η Alpha εξυπηρετούνταν κανονικά.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης