Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Περικοπές και διοικητικές αλλαγές στο «Φως των Σπορ» αμέσως μετά το θανατο του ιδρυτή

tags :
Περικοπές και διοικητικές αλλαγές στο «Φως των Σπορ» αμέσως μετά το θανατο του ιδρυτή
Η πρόσληψη Φιλέρη, υποβάθμιση στελεχών και η αγωνία των εργαζομένων
Αναστάτωση επικρατεί στο «Φως των Σπορ» λίγες ημέρες μετά το θάνατο του ιδρυτή Θόδωρου Νικολαΐδη, ενώ η ιστορική εφημερίδα συμπληρώνει 62 χρόνια ζωής.
Ήδη οι κληρονόμοι του αποθανόντος Μαρία και Όλγα ξεκίνησαν τις αλλαγές σε επίπεδο διευθυντικών στελεχών ενώ στην εφημερίδα έχει δημιουργηθεί κλίμα αναστάτωσης ότι θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις.
Στη θέση του Διευθυντή τοποθετήθηκε ήδη ο κ. Γιάννης Φιλέρης, ενώ έντονη είναι η φημολογία για περικοπές και μειώσεις μισθών προκειμένου να εξορθολογιστεί το μισθολογικό κόστος ωστόσο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.
Οι αλλαγές πάντως σε επίπεδο διευθυντικών στελεχών με στελέχη της εφημερίδας να υποβιβάζονται σε απλούς συντάκτες μάλλον δεν έχει προηγούμενο σε εφημερίδα και προκαλεί ερωτήματα από το γεγονός ότι γίνεται λίγες ημέρες μετά το θάνατο του ιδρυτή της.
Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στην ίδια τη φυσιογνωμία της εφημερίδας η οποία είχε ως μοντέλο λειτουργία της τα έσοδα και μόνο από τις πωλήσεις φύλλων χωρίς καν να φιλοξενεί διαφημίσεις επί πολλά έτη.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης