Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μέχρι τις 15 Μαΐου 2017 οι δεσμευτικές προσφορές για την ΕΛΒΟ

tags :
Μέχρι τις 15 Μαΐου 2017 οι δεσμευτικές προσφορές για την  ΕΛΒΟ
Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας
Δημοσιεύτηκε σήμερα (24/4/2017) η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) στην οποία το ελληνικό δημόσιο κατέχει ποσοστό 86%.
Κατώτατη τιμή προσφοράς ορίστηκαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ ενώ η προθεσμία για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών εκπνέει την 15η Μαΐου 2017.
Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, από τις οικοπεδικές εκτάσεις μέχρι τα κτίρια, τον διακριτικό τίτλο ΕΛΒΟ και τις κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη βιομηχανία, Θόδωρος Αλιόγκας.
Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με την επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη΄27/4/2017 οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, οι οποίοι ανησυχούν για την απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας. «Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι το ένα τρίτο των εργαζόμενων, περίπου 100 άτομα, ενδέχεται να φύγουν, αφού μόνο τα δύο τρίτα δεν κινδυνεύουν» σημείωσε ο κ. Αλιόγκας.
Στην ΕΛΒΟ απασχολούνται περίπου 340 εργαζόμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης