Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Την Παρασκευή 28/4 «βγαίνει στο σφυρί» ο ΔΟΛ - Ο στόχος των 20 εκ ευρώ και η απώλεια του Marie Claire

tags :
Την Παρασκευή 28/4 «βγαίνει στο σφυρί» ο ΔΟΛ - Ο στόχος των 20 εκ ευρώ και η απώλεια του Marie Claire
Προς το παρόν υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ενδιαφερόμενοι… 
Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δημοσιευτεί η πρόκληση του ειδικού διαχειριστή του ΔΟΛ, για την πώληση του συνόλου του ενεργητικού της εταιρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν το φάκελο της διαδικασίας από τα γραφεία του ιστορικού συγκροτήματος και το ειδικό διαχειριστή, ενώ ο κύκλος της διαδικασίας αναμένεται να κλείσει στις 22 Μαΐου 2017.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ενδιαφερόμενοι, εκ των οποίων οι δύο δεν έχουν καμία απολύτως προηγούμενη σχέση με τις εκδόσεις, ενώ δέλεαρ αποτελεί το γεγονός ότι στο πακέτο της πώλησης περιλαμβάνεται και η συμμετοχή της τάξεως του 20% στο Mega.
Στόχος του ειδικού διαχειριστή είναι να συγκεντρωθούν πάνω από 20 εκ Ευρώ χωρίς σε αυτό το ποσό να περιλαμβάνεται η ακίνητη περιουσία του Οργανισμού που είναι υποθηκευμένη στις τράπεζες.
Εν τω μεταξύ, η πώληση του ΔΟΛ θα γίνει χωρίς το περιοδικό Marie Claire του οποίου τα δικαιώματα έχασε ο όμιλος καθώς δεν στάθηκε δυνατό να καταβάλει τις υποχρεώσεις του προς τον κάτοχο της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Έτσι βρήκε την ευκαιρία ο όμιλος Μάρη, ο οποίος προχώρησε στη σύναψη της σχετικής συμφωνίας και στο εξής θα εκδίδει το εν λόγω περιοδικό.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης