Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εγκρίθηκε η αίτηση της Αστήρ Βουλιαγμένης για διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο

tags :
Εγκρίθηκε η αίτηση της Αστήρ Βουλιαγμένης για διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο
Στις 2 Μαΐου η Αστήρ Βουλιαγμένης ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η εξαγορά από την Apollo Investment 
Η εταιρεία Αστήρ Βουλιαγμένης γνωστοποιεί, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του Ν. 3371/2005, όπως ισχύει, ότι με την από 03/05/2017 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε η υποβολή από την Εταιρεία αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την έγκριση της διαγραφής των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Aξιών Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Μαΐου η Αστήρ Βουλιαγμένης ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η καταχώριση της εταιρείας Apollo Investment στο Σύστημα Άυλων Τίτλων, ως νέου κατόχου των 1.040.794 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, στις οποίες αφορούσε το δικαίωμα εξαγοράς που ασκήθηκε δυνάμει της από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στις 4 Απριλίου 2017.
Ως εκ τούτου, η Apollo κατέχει σήμερα άμεσα συνολικά 81.122.516 μετοχές της εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
Η ονομαστική αξία των μετοχών ήταν 3 ευρώ, ενώ ως ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών είχε οριστεί η 21.04.2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης