Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο CEO της Lamda Development υπερασπίζεται τις προοπτικές του ομίλου, αλλά... πουλά μετοχές

tags :
Ο CEO της Lamda Development υπερασπίζεται τις προοπτικές του ομίλου, αλλά... πουλά μετοχές
Πριν λίγες συνεδριάσεις προχώρησε στην πώληση 25 χιλ. μετοχών με μέση τιμή περίπου 4,88 ευρώ ανά μετοχή
Λίγες μέρες μετά τη συμφωνία της Lamda Development με την Varde Partners και λίγες μέρες πριν ανακοινωθούν να σχέδια για τον όμιλο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου, πούλησε 25 χιλ. τεμάχια της ΛΑΜΔΑ με μέση τιμή 4,88 ευρώ περίπου.
Πιο αναλυτικά, στις 3 Απριλίου η διοίκηση της εισηγμένης είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με την Varde Partners και ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου σημείωνε: «Η σημερινή μέρα είναι ένας ακόμα σημαντικός σταθμός για την εταιρεία μας, καθώς σηματοδοτεί νέες προοπτικές ανάπτυξης.
Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, οδηγούμαστε σε ένα νέο κύκλο επενδυτικών προοπτικών με οδηγό το όραμα μας για εξωστρέφεια και καινοτομία.
Το διεθνούς κύρους Värde Partners fund μέσω αυτής της επένδυσης, αναγνωρίζει τον ηγετικό ρόλο της Lamda Development στην ελληνική αγορά real estate.»
Χθες στην παρουσίαση της εταιρείας αναφέρθηκε πως η εταιρεία Lamda Malls που θα έχει τα εμπορικά κέντρα της Lamda στοχεύει να διαμορφώσει ενεργητικό 1,5 δισ. ευρώ από κάτω από 400 εκατ. ευρώ που είναι σήμερα και να μπει στο χρηματιστήριο.
Παρόλα αυτά ο CEO του ομίλου εμφανίζεται στις 10 και 11 Μαΐου πωλητής στη μετοχή με 25 χιλ. τεμάχια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης