Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σήμερα μετά το κλείσιμο του ΧΑ τα αποτελέσματα της Fourlis - Ζημιές 3,2 εκατ. ευρώ περιμένουν οι αναλυτές

tags :
Σήμερα μετά το κλείσιμο του ΧΑ τα αποτελέσματα της Fourlis - Ζημιές 3,2 εκατ. ευρώ περιμένουν οι αναλυτές
Σχόλια από τη διοίκηση για την πορεία των πωλήσεων περιμένουν οι αναλυτές καθώς και αν θα προταθεί μέρισμα από τη διοίκηση στη γενική συνέλευση
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα δημοσιεύσει αποτελέσματα η Fourlis ενώ στη συνέχεια θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψής.
Σύμφωνα με τη Euroxx οι πωλήσεις αναμένεται να υποχωρήσουν 3,7% και να διαμορφωθούν στα 88,6 εκατ. ευρώ λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης εξαιτίας της υψηλής φορολογίας και του δυνατού χειμώνα, ο οποίος μείωσε το εισόδημα των καταναλωτών.
Για την ΙΚΕΑ περιμένει πωλήσεις 57 εκατ. ευρώ μειωμένες κατά 5% και για τα Intersport 32 εκατ. ευρώ μειωμένες κατά 1%.
Σε επίπεδο κερδοφορίας αναμένει αμετάβλητα EBITDA στα 3 εκατ. ευρώ με το αντίστοιχο περιθώριο να διαμορφώνεται στο 3,4% από 3,3% και ζημιές 3,2 εκατ. ευρώ όπως στο αντίστοιχο περσινό πρώτο τρίμηνο.
Η Eurobank σημειώνει πως περιμένει μείωση πωλήσεων 1,2% στα 91 εκατ. ευρώ καθώς η διοίκηση είχε κάνει λόγο για σταθερές περίπου πωλήσεις.
Οι ζημιές περιμένει να αυξηθούν στα 4 εκατ. ευρώ από 3,2 εκατ. ευρώ.
Οι αναλυτές της χρηματιστηριακής περιμένουν κάποιο σχόλιο από την διοίκηση για την πορεία τώρα των πωλήσεων και φυσικά για την πρόθεση να προτείνουν στη γενική συνέλευση τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή.
Η IBG περιμένει πωλήσεις 89 εκατ. ευρώ, EBITDA 3,1 εκατ. ευρώ και ζημιές 2,6 εκατ. ευρώ.
Η χρηματιστηριακή έχει δώσει τιμή στόχο τα 6,5 ευρώ με σύσταση αγοράς μετά τη μείωση του country risk.

 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης